ZBOG MARINE TUCAKOVIĆ SAM BILA U PANICI: Milica Janevski iskreno o velikom strahu, a osvrnula se i na FUTINU reakciju
Foto: Zorana Jevtić

ne propustite

ZBOG MARINE TUCAKOVIĆ SAM BILA U PANICI: Milica Janevski iskreno o velikom strahu, a osvrnula se i na FUTINU reakciju

Kultura -

Film "Nedelja", koji prikazuje potresan život pevača Džeja Ramadanovskog, za nešto više od nedelju dana prikazivanja videlo je više od 100.000 ljudi.

Film Nedelja
foto: Promo

Publika i kritika hvale, pored glavnih glumaca, i Milicu Janevski, koja je na velikom platnu oživela tekstopisca Marinu Tucaković. Upravo je ona imala ogroman uticaj na Džeja i njegovu karijeru.

- Bila sam uplašena kada su me zvali na kasting, mislila sam da nisam kadra za ulogu Marine, koja nas je, nažalost, nedavno napustila. Nastala mi je panika kad su mi javili da sam dobila ovu ulogu. Ona je bila, naravno, veoma specifična u svojoj pojavi i karakteru, nisam odmah znala kako ću to izvesti.

Husein Alijević Husa, Husein Alijević, Marko Janketić, Milica Janevski, film Nedelja
foto: Mondo/Stefan Stojanović

Bilo je potrebno da se nađe prava mera, ne da bude imitacija, i imala sam o tome mnogo konsultacija sa rediteljem - objasnila je glumica na konferenciji povodom premijere, dok je reditelj filma "Nedelja" Nemanja Ćeranić otkrio da je Milica bila prva kojoj su dali ulogu u priči o Džeju.

Aleksandar Radulović Futa, Marina Tucaković
foto: Ana Pauković, Damir Dervišagić

Milici imponuje što je muž Marine Tucaković Aleksandar Radulović Futa zadovoljan filmom i njenom ulogom.

- Drago mi je što je Futa zadovoljan. Nadam se da ću se sresti sa njim i da ću moći da podelim svoje utiske o filmu "Nedelja" - zaključila je Javenska.

Milica Janevski
foto: Petar Aleksić

Inače, ovu dramsku umetnicu rodom iz Valjeva šira publika upoznala je u serijama "Kosti", "Bunar", "Pad" i "Deca zla", ali i u filmovima "Otac" i "Usekovanje". Trenutno je gledamo na RTS u "Koži" Nikole Pejakovića, a uskoro će se pojaviti i na Superstar kanalu u "V (fau) efektu", koji kao reditelj potpisuje Gordan Kičić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:41

Trejler filma “Nedelja”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track