BIKOVIĆ OTKRIO ŠTA ĆE URADITI S HONORAROM OD PRODUKCIJE HBO: Isplatiće mu celokupan iznos, a evo kome će ga glumac preusmeriti
Foto: Damir Dervišagić

POTVRDIO

BIKOVIĆ OTKRIO ŠTA ĆE URADITI S HONORAROM OD PRODUKCIJE HBO: Isplatiće mu celokupan iznos, a evo kome će ga glumac preusmeriti

Kultura -

Iako između produkcijske kuće HBO i glumca Miloša Bikovića neće doći do saradnje u trećoj sezoni serije" White Lotus", potvrđeno je da će biti u potpunosti isplaćen kao da je i igrao u njoj.

Biković se, kako saznajemo, nagodio i dobija deo honorara od nekoliko miliona dinara, odnosno između 30.000 i 50.000 evra.

Planirano je da lik koga je trebalo da tumači Miloš Biković bude u šest od ukupno osam epizoda nove sezone ove TV serije.

Miloš Biković
foto: Zorana Jevtić

Ipak, glumac je odlučio da celokupan iznos koji će mu HBO isplatiti usmeri u humanitarne svrhe, kao pomoć mladima da se školuju i profesionalno usavršavaju.

- Kao što sam već rekao, bila mi je izuzetna čast da budem pozvan da radim sa Majkom Vajtom u takvoj seriji. Moj motiv za učestvovanje na takvom projektu bio je isključivo glumački i umetnički izazov. Kako do realizacije neće doći, želim da honorar koji bih zaradio usmerim onima kojima će nas sutra predstavljati u svetu - potvrdio je Biković za Blic.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track