U JEKU SLAVE SPAKOVALA STVARI I POBEGLA NA SELO: Srbija je obožavala KAO DOKTORKU IVANU, a ona sada ima STADO OVACA I VOZI TRAKTOR
Foto: Printscreen

danas proslavlja 37. rođendan

U JEKU SLAVE SPAKOVALA STVARI I POBEGLA NA SELO: Srbija je obožavala KAO DOKTORKU IVANU, a ona sada ima STADO OVACA I VOZI TRAKTOR

Kultura -

Crnokosu glumicu raskošne lepote, Mariju Petronijević, publika je zavolela kao Jasnu u filmu "Zavet" Emira Kusturice.

Nakon ove role, koja joj je donela veliku slavu, umetnicu je publika zavolela u serijama Radoša Bajića “Selo gori, a baba se češlja”, “Braća po babine linije”, “Šifra Despot” i mnoge druge. A ona danas proslavlja 37. rođendan.

Selo gori a baba se češlja, Marija Petronijević, Selo gori
foto: Printscreen

Takođe, oprobala se i kao voditeljka emisije "48 sati svadba".

Promenila život

Važila je za jednu od najlepših žena na javnoj sceni, a mnogi poznati muškarci su uzdisali za njom. Ipak, svoju sreću pronašla je daleko od svetala pozornice i život je promenila iz korena.

Marija Petronijević
foto: Filip Plavčić

Vratila se u rodno selo Visibabe kraj Požege i daske koje život znače zamenila motikom i traktorom. A sudeći po objavama na društvenim mrežama u tome posebno uživa.

Snimci na kojima okopava njivu, vozi bale sena, plasti i šiša ovce delovali su kao trejler za neki film koji sprema.

Uživa na selu

Mnogi su mislili da će je ova životna faza proći, te da će ponovo obuti štikle i vratiti se da potpeticama lupka asfaltom glavnog grada. To se, kako kaže, na sreću nije dogodilo. Danas vodi gazdinstvo koje broji 300 ovaca i nebrojeno sadnica raznog bilja.

1 / 8 Foto: Printscreen

- Sadni materijal u ovom momentu proizvodim za svoje potrebe, jer sam rešila da napravim neki park ili šumu, koja će svakako svoj pun sjaj imati kada me već uveliko ne bude. Domaćem kestenu je potrebno i 30 godina da počne da rađa, a planiram i nekoliko hektara kestena - pričala je svojevremeno glumica u razgovoru za Blic.

Srećna porodica

Marija Petronijevic
foto: Printscreen

Glumica se nedavno porodila, a na svet je donela drugo dete. Celu trudnoću krila je vešto od očiju javnosti.

Takođe, veliku pažnju javnosti privukao je i njen suprug, koga nemamo tako često prilike da vidimo.

Marija Petronijević
foto: Printscreen Instagram

Na kraju se ipak saznalo da je njen izabranik niko drugi do bogati humanitarac i IT stručnjak Milinko Isaković iz Loznice.

Marija Petronijević
foto: Printskrin Instagram

Milinkovo ime prvi put je javnost čula kada je pre deceniju putovao po Srbiji i ostavljao ljudima poklone, sa idejom da će ih pronaći oni kojima je pomoć najpotrebnija.

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track