FRAJLE PROSLAVILE 15. ROĐENDAN: Bend nije trebalo da nosi to IME, a na novom albumu snimile duet sa SVETSKIM ZVEZDAMA
Foto: BOJAN PETROVIĆ/ MTS DVORANA PROMO

Ovo možda niste znali

FRAJLE PROSLAVILE 15. ROĐENDAN: Bend nije trebalo da nosi to IME, a na novom albumu snimile duet sa SVETSKIM ZVEZDAMA

Kultura -

Pre 15 godine nastale su Frajle, a na njihov rođendan objavljen je album "Dnevnik duše". Nove pesme mogli su prvi da čuju novinari i njihovi prijatelji na zabavi na "Salašu 137" kraj Novog Sada.

Frajle
foto: BOJAN PETROVIĆ/ MTS DVORANA PROMO

- Priča je počela tako što smo na prvi koncert otišle autobusom kao Devojke iz snova, a vratile se kao Frajle. Kad smo krenule na taj put nismo mogle ni da sanjamo šta će nam se sve dogoditi. Napravile smo sedam studijskih albuma, koncert u avionu, na Seni u Parizu, u "Linkoln centru" u Njujorku... Život nam je bio kao bajci, ali svaka bajka ima i zaplet... Nama se to desilo 2020. godine. Bile smo tada jako tužne. Sedele smo u apartmanu u Splitu. Bilo je proleće. Plakale smo i nastale su ove pesme - otkrile su Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča.

Frajle
foto: Promo

Na albumu su zapevale i na španskom jeziku, jer su pesmu "Neka, neka" otpevale s Barselona džipsi Balkan orkestrom. Nove pesme i stare hitove publika će moći prvi put da čuje uživo u MTS dvorani 8. marta u Beogradu.

Bonus video:

01:14

EVO KAKO JE GRUPA FRAJLE NASTALA, A SVE JE POČELO OD 2 SESTRE! Muzika im je u krvi, a u emisiji Pusti brigu zapevale su u STILU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track