"NJEGOVA ĆERKA JE MORALA DA SE ŽALI" Još detalja o odnosu Laneta i Milice Gutović: "Neko je hteo da mu napakosti!"
Foto: screenshot Facebbok, Beta/Medija centar Beograd

opet komšije

"NJEGOVA ĆERKA JE MORALA DA SE ŽALI" Još detalja o odnosu Laneta i Milice Gutović: "Neko je hteo da mu napakosti!"

Kultura -

Velika prašina se podigla u medijima nakon što je ćerka legendarnog glumca Milana Laneta Gutovića, koji nas je napustio 25. avgusta 2021. godine u 76. godini, iznela tvrdnje da je prevarena za nasledstvo.

Milan Lane Gutović, Lane Gutović
foto: Youtube Printscreen/TV Prva

Milica Gutović nedavno je objavila snimak u kom tvrdi da je medicinska sestra pred smrt njenog oca uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom.

Prema Miličinoj priči, oni su bili svedoci, zajedno sa medicinskom sestrom navodnog usmenog zaveštanja kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Milica Gutović
foto: screenshot Facebbok, Dado Đilas

Inače, njegove komšije su za njega imale samo reči hvale.

- Nisam ga poznavao lično, viđao sam ga u prolazu. Vozio je neki vojni kamion i po tome je bio prepoznatljiv u kraju. Pitao sam jednom prilikom njegove prve komšije kakav je čovek jer me je interesovalo i niko nikada nije imao primedbu na njega. Živeo je ovde sa sinovima, oni su valjda i dalje tu. Ranije sam ih viđao na nekim motorima, a sada ne znam ni da li bih ih prepoznao, dugo ih nisam sreo. Sećam se i njegove žene, živeli su ovde zajedno, a ćerke nikada nisam video, nisam ni znao da ih ima, sada to prvi put čujem, kaže jedan komšija.

Milan Gutović kuća, Milan Lane Gutović kuća
foto: Nikola Anđić Kurir

- Znao sam Laneta, bio je jako dobar čovek. Nije mnogo pričao, ali je bio pošten. Dece se sećam kada su bila mala, uvek su mi se kulturno javljali: “Zdravo, komšija”. Nisam ih dugo sreo, ali nedavno sam video jednu glumicu da im je došla u goste. Ne znam kako se zove, ali došla je u nekom besnom džipu. Čuo sam za te priče da nije bio u dobrim odnosima sa ćerkama, ali to je laž. On samo sa ovom drugom ženom nije bio dobar u poslednje vreme, dodao je drugi komšija.

Milan Gutović kuća, Milan Lane Gutović kuća
foto: Nikola Anđić Kurir

- Bio je baš pozitivan lik, takvog ga pamtim. Bavio se malo i mehanikom, to je ono što znam o njemu. Decu mu nisam mnogo viđao, ali ispratio sam trenutna dešavanja i verujem njegovoj ćerki. Nema smisla da takav čovek sa takvom karijerom uradi nešto toliko pogrešno. Neko je želeo da mu napakosti i zato su i doveli do ovoga da njegova ćerka mora javno da se žali, dodao je.

Milan Gutović kuća, Milan Lane Gutović kuća
foto: Nikola Anđić Kurir

- Ja radim u školi u koji su išli njegovi sinovi. Ćerke nisu bile ovde. Viđala sam ga kad dođe u školu po decu i bio je sav nikakav, mnogo čudan čovek. Nisam ga lično poznavala i ne znam mnogo toga o njemu, ali baš je odavao loš utisak.

(Kurir.rs/Blic/T.J.)

Bonus video:

01:36

MNOGO MI NEDOSTAJE LANE! Emotivna ispovest Aleksandra Dunića će vam naterati SUZE NA OČI, sa knedlom u grlu govorio o kolegi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track