SVE O VELIKOM FINALU SERIJE TAJNE VINOVE LOZE I NOVOJ SEZONI: Reditelj Dejan Karaklajić najavio "Čeka vas veliko iznenađenje..."
Foto: Promo

još malo je ostalo

SVE O VELIKOM FINALU SERIJE TAJNE VINOVE LOZE I NOVOJ SEZONI: Reditelj Dejan Karaklajić najavio "Čeka vas veliko iznenađenje..."

Kultura -

Treća sezona serije "Tajna vinove loze" polako se privodi kraju na Superstar TV. Radnja, po proverenom principu iz prethodna dva nastavka, što je bliža kraju sve je napetija, a gledaoce u poslednje četiri epizode.

Tajne vinove loze
foto: Promo

Reditelj i producent Dejan Karaklajić nagovestio je da je gledaoce u finalu očekuje veliko iznenađenje.

- "Tajne vinove loze" svoj veliki uspeh, pre svega, duguju kombinaciji tema u kojima se publika iz sezone u sezonu prepoznaje i sa kojima se identifikuje. Iako u seriji imamo elemente trilera, ono na šta se najviše oslanjamo jesu poruke koje šaljemo kroz bavljenje različitim društvenim problemima i temama, poput alkoholizma, zlostavljanja, negativnog uticaja poroka, recimo, zavisnosti od kockanja. Tu su i teme koje su u ovu sezonu donele Bogdana i Andrijana, i linija priče o opsesivnosti i psihozi koju nosi Lucija. Jednostavno, reč je o svim onim temama kojima je bogat svakodnevan život. Dovoljno je biti na društvenim mrežama i pratiti medije i već imate dovoljno inspiracije za seriju - rekao je Karaklajić za Film i Tv.

Dejan Karaklajić
foto: Nemanja Nikolić

Osvrćući se na veliki uspeh kod publike, reditelj je otkrio da li će publika imati priliku da prati zgode i nezgode dve porodice i u novoj sezoni.

- Inspiracije i ideja ima, ali krajnja reč uvek zavisi od produkcije, a to je u ovom slučaju Telekom Srbija. Ako bude izražena želja i potreba za snimanjem novih sezona, svakako ćemo raditi na tome, ali za sad nema novih vesti. Ono na čemu trenutno radim jesu dva nova projekta. Prvi je još jedna porodična drama nalik "Tajnama vinove loze“, a druga serija biće dramedija. Žao mi je što nemamo više projekata iz ovog žanra na domaćim televizijama, ali reč je o seriji koju je, možda, i najteže pisati, pa je to i glavni razlog što nisu tako česte - otkriva reditelj.

Tajne vinove loze, Vojin Ćetković
foto: Promo

Dok publika nagađa kako će izgledati rasplet, Karaklajić ističe da će svi na kraju ostati bez teksta.

- Nažalost, ne mogu otkriti kraj, jer bih vam pokvario užitak gledanja. Nikada nisam razumeo ljude koji žele da znaju šta će biti na kraju serije. Valjda je smisao svega da pogledaš sve epizode i da se iznenadiš. U svakom slučaju, čeka vas veliko iznenađenje. Siguran sam da će publika na kraju ostati bez teksta - zaključuje Karaklajić.

(Kurir.rs/Film i TV)

Bonus video:

00:48

Glumica Sloboda Mićalović peva veliki hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track