OSVOJILA OSTRVO ANĐEOSKIM GLASOM: Maša Milovanović ZABLISTALA i osvojila prvo mesto na poznatom festivalu
Foto: Privatna arhiva

svaka čast!

OSVOJILA OSTRVO ANĐEOSKIM GLASOM: Maša Milovanović ZABLISTALA i osvojila prvo mesto na poznatom festivalu

Kultura -

Malta je bila domaćin muzičkog festivala "Golden Voice" koji je ugostio 200 takmičara iz 29 država širom sveta - Malta, Filipini, Bahrein, Pakistan, Indija, Francuska, Italija, Rusija, Moldavija, Rumunija, Portugal, Poljska, Bugarska, Češka, Litvanija, Engleska, Slovenija, Hrvatska, Estonija, Letonija...

Maša Milovanović
foto: Privatna arhiva

U neverovatnoj konkurenciji našoj Srbiji je donela pobedu naša Maša Milovanović nastupavši sa dve strane pesme ,"Hurt" i "Never Enough".

Svojim anđeoskim glasom i prelepim izgledom u svojoj kategoriji osvojila je prvo mesto i tako izabrana da jedina predstavi našu zemlju među 15 najboljih na Gala koncertu koji je bio odrzan na prelepoj sceni u glavnom gradu Valleta (Malete).

Pred prepunom dvoranom naša Maša je ponovo izasla zablistala i tako opravdala svoj rezultat, nakon toga dobila je svoju nagradu i poziv za novi izazov i festival u Sloveniji grad Brežice.

Festival na Malti privukao je ogromnu pažnju raznih medija, fotografa ali i takmičara, odličnom organizacijom i ljubaznošću je ostavio fenomenalan utisak na nasš Mašu i rezultat dao novi vetar u leđa za nastavak njene karijere.

Maša Milovanović
foto: Privatna arhiva

Plan je bio da Maša nastupa i na najvećem festivalu u Belorusiji ali zbog situacije i bezbednosti neće ići, očekuju je novi izazovi, a jedan od najvećih je najbolji festival u regionu "Đurđevdanski" u Banja Luci gde će Maša predstaviti Srbiju sa svojom novom, prelepom pesmom, koja sa sobom nosi još jače značenje.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track