SIN NEBOJŠE DUGALIĆA NA EVROVIZIJSKOM TAKMIČENJU: Glumac pored njega ima još ČETVORO DECE, a evo kako Bogdan izgleda (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

USPEŠNI PIJANISTA

SIN NEBOJŠE DUGALIĆA NA EVROVIZIJSKOM TAKMIČENJU: Glumac pored njega ima još ČETVORO DECE, a evo kako Bogdan izgleda (FOTO)

Kultura -

Sin glumca Nebojše Dugalića, pijanista Bogdan Dugalić, ove godine će Srbiju predstavljati na Evrovizijskom takmičenju mladih muzičara u Norveškoj.

Mladi muzičar Bogdan Dugalić ima 20 godina, trenutno je na studijama klavira kod profesora Pavela Giljilova na Univerzitetu Mocarteum u Salcburgu, kao i kod profesora Konstantina Bogina na akademiji Perozi u Bjeli.

Bogdan iza sebe ima bogato muzičko iskustvo, osvojio je preko 30 nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima, a njegov otac Nebojša, je jednom prilikom da je veoma ponosa na uspeh svog naslednika.

- Podela lepih vesti! Bogdan Dugalić osvojio je prvo mesto na takmičenju u Valdarnu u Italiji! Hvala svima na podršci i na učešću u radosti - napisao je glumac nedavno ispod fotografije, a čestitke su se samo nizale.

Nebojša Dugalić
foto: Nemanja Nikolić

Ima petoro dece

Inače, glumac Nebojša Dugalić može se pohvaliti brojnim filmskim ulogama, nagradama i uspesima na pozorišnoj sceni. Ipak, ono na šta je najponosniji u životu nije vezano za njegovu karijeru, već za porodicu i naslednike.

Nebojša više od dvadeset godina uživa u srećnom braku sa suprugom Draganom i imaju petoro divne dece, kojima su dali divna starinska imena: Jana, Vidan, Bogdan, Kalin i Ilina.

(Kurir.rs/ RTS/ Blic/ L. S)

Bonus video:

02:28

Dugalić o Pinkoviću i kako su postali rođaci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track