BEND KRUZ ROUDI OBJAVILI DEBI ALBUM "SVE KRUŽI": Sve pesme su proživljene i sve što smo njima rekli je prošlo kroz nas
Foto: Marko Ristić

BEND KRUZ ROUDI OBJAVILI DEBI ALBUM "SVE KRUŽI": Sve pesme su proživljene i sve što smo njima rekli je prošlo kroz nas

Kultura -

Domaća muzička scena dobila je pojačanje izlaskom albuma "Sve kruži", koji mladi novosadski bend Kruz Roudi objavljuje pod okriljem izdavačke kuće "Lampshade Media". Prožet samorefleksijom, album donosi sedam originalnih pesama i introspektivni spot za numeru "Anksioznost", i kao celina istražuje različite aspekte emocija i ličnih iskustava.

Kruz Roudi
foto: Marko Ristić

- Sve pesme su proživljene i sve što smo njima rekli je prošlo kroz živote koje živimo. Nešto od toga se zadržalo, nešto je ostalo samo u pesmi i kao uspomena, ali je sve prošlo kroz nas. "Sve kruži" je muzičko putovanje kroz unutrašnje svetove i podsetnik svima koji se u njima pronalaze da nisu sami u svojim mislima i osećanjima - poručuju članovi benda Kruz Roudi.

Rad na albumu, produkcija i snimanje trajali su dve godine, a pored ranije objavljenih singlova – debitantske pesme "Repriza", koja je bend već u najranijim etapama svrstala među polufinaliste za Nagradu Milan Mladenović, i "Sve kruži", koja je najavila istoimeni, sveže objavljeni album prvenac, izdanje donosi još pet novih pesama.

Kruz Roudi
foto: Marko Ristić

Bend Kruz Roudi osnovan je krajem 2021. godine u Novom Sadu, a čine ga tri različita karaktera – Mladen, Nemanja i Danilo – koji svoju sinergiju bez problema prenose iz studija na scenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track