GLUMIO JOJ PROFESORA U KULTNOM FILMU, PA JE OŽENIO: Evo ko je bivša žena Bogdana Diklića koja je mlađa od njega 22 godine (FOTO)
Foto: Damir Vujković

SVI JE DOBRO ZNATE

GLUMIO JOJ PROFESORA U KULTNOM FILMU, PA JE OŽENIO: Evo ko je bivša žena Bogdana Diklića koja je mlađa od njega 22 godine (FOTO)

Kultura -

Glumca Bogdana Diklića publika već pune četiri decenije gleda na malim ekranima, a skoro nijedan kultni domaći film nije snimljen bez uloge koju tumači on.

Bogdan i Dijana stali su na "ludi kamen" 2009. godine, a brak je trajao do 2015. Kruna njihove ljubavi je ćerka Sofija, koja danas ima 20 godina, a u filmovima "Četvrti čovek" i "Lajanje na zvezde" bivši supružnici su delili kadrove.

Dijana Marojević
foto: Printscreen

Od bivše žene stariji 22 godine

Bogdan je od Dijane stariji dvadeset dve godine, a iako su oba roditelja glumci Diklić je malo nakon razvoda istakao da Sofija ne želi da krene njihovim stopama, već široko zaobilazi glumu.

Bogdan Diklić, Dijana Marojević
foto: Damir Dervišagić

- Moja ćerka Sofija je izuzetno inteligentna osoba. Zbog toga ne pokazuje nikakvu želju da glumi, niti da me nasledi u poslu. Zna ona dobro šta to znači - rekao je Bogdan Diklić, a na pitanje na koga više liči njihova ćerka, imao je spreman odgovor.

Glumica Dijana Marojević rođena je 1975. godine u Nikšiću, slavu je stekla u filmu "Lajanje na zvezde", gde je Bogdan tumačio ulogu njenog profesora istorije, a zapaženu ulogu imala je i u seriji "Neki novi klinci".

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track