IGOR ĐORĐEVIĆ SNIMA NASTAVAK "BUNARA": Glumac postao uspešan pisac: Rođen sam u Šumadiji, zato i pišem o njoj
Foto: Telekom Srbija

Lepo

IGOR ĐORĐEVIĆ SNIMA NASTAVAK "BUNARA": Glumac postao uspešan pisac: Rođen sam u Šumadiji, zato i pišem o njoj

Kultura -

Hit serija "Bunar" dobiće svoj nastavak. Snimanje druge sezone, čiji je kreator glumac Igor Đorđević, počelo je pre praznika u Pančevu i okolini. - Ideja mi nikad nije manjkalo. Što kaže Gete: "Ideja i ludost su isto." Bar u početku. A ludaci i deca uvek govore istinu - ovim rečima je glumac pre nekoliko meseci najavio da piše nove epizode.

serija Bunar
foto: Branimir Milovanović

Producent serije "Bunar" je Telekom Srbija, dok su za izvršnu produkciju zaduženi "Film danas" i "Dandelion production".

- Pisao sam ono što bih ja voleo da gledam i vidim. Kod nas su serije postale konfekcijska roba za nedeljnu upotrebu, pogledate i zaboravite. Želeo sam da u svojoj priči prošvercujem Kamija, Dostojevskog i Čehova, a da ne budem nerazumljiv za običnog gledaoca. Publika može da se poveže s tim likovima. Sve možda deluje depresivno, ali to je selo i Šumadija. Rođen sam tamo, pa sam zato i pisao o tom kraju. Glumci su bili bolji od samih Šumadinaca - ispričao je tada Đorđević.

Igor Đorđevic, Dara iz Jasenovca
foto: ATA Images

Pored Đorđevića, u prvom delu igrali su Milica Janevska, Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Ljubomir Bandović, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Nenad Okanović, Denis Murić, Miodrag Dragičević, Marko Janketić, Nenad Jezdić, Bogdan Diklić i mnogi drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track