GLUMCI I ROKERI PEVAJU DA POMOGNU PETORICI DEČAKA: Humana misija ujedinila umetnike, a ovako i vi možete da pomognete (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

divno

GLUMCI I ROKERI PEVAJU DA POMOGNU PETORICI DEČAKA: Humana misija ujedinila umetnike, a ovako i vi možete da pomognete (VIDEO)

Kultura -

Fondacija Jedro pokrenula je akciju pomoći petorici dečaka koji boluju od mišićne distrofije. Njima je potrebna pomoć kako bi mogli da odu na lečenje. Pedeset i pet naših muzičara i glumaca priključilo se akciji i izvelo je numeru "Jedra" kako bi širili svet o ovome i kako bi za humanitarnu akciju čulo što više ljudi.

Ovim dečacima možete pomoći putem SMS tako što ćete poslati broj 5 na 3091. Cena poruke je 200 dinara za MTS, Jetel i A1 mreže. Žiro račun: 160-6000001959095-91

"Kada muzika postaje nada, podrška ostavlja neizbrisiv trag! Pomozimo petorici dečaka koji boluju od mišićne distrofije da odu na dalje lečenje", stoji u postu.

Kiki Lesandrić
foto: Nemanja Nikolić

Muziku za ovu pesmu radio je Mirko Vukomanović, a tekst Snežana Vukomanović, dok je za aranžman bio zadužen Kiki Lesendrić. Bend 55 čine: Džordži, Konstrakta, Srđan Gojković Gile, Zoran Kostić Cane, Luka Grbić, Marko Vasiljević, Pavle Mensur i drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track