MALER: Hrvati prevarili elektronski rulet, ali nisu upseli da iznesu novac!

Pali zbog pohlepe

MALER: Hrvati prevarili elektronski rulet, ali nisu upseli da iznesu novac!

Ludi svet -
Prevara ruleta izazov je za brojne prestupnike koji širom sveta na domišljat i lagan način žele da brzo zarade novac

HRVATSKA - Prevara ruleta izazov je za brojne prestupnike koji širom sveta na domišljat i lagan način žele da brzo zarade novac, a u poslednjem slučaju zabeležom u Hrvatskoj to je "pošlo za rukom" trojici prevaranata koji su u dva navrata nadmudrili elektronski rulet, ali su u drugom slučaju uhvaćeni.

Prvu prevaru trojica muškaraca izvela su sredinom oktobra u prestonici Hrvatske nakon što su žicom umetnutom u mašinu usmeravali kuglicu na željene brojeve, a dobitak od 50-ak hiljada kuna (oko 6.500 evra) bez problema su podigli na blagajni.

Iako im je metoda bila uspešna, u drugom pokušaju, pre dva dana, nisu uspeli da dođu do novca, pošto su radnici u automat-klubu posumnjali da nešto nije u redu i zadržali ih do dolaska policije.

Kockarnice, koje su se u Hrvatskoj masovno počele otvarati početkom 90-tih, već su bile na meti prevaranata.Pre godinu dana osiječka policija je zbog manipulisanja igrama na ruletu prijavila dvojicu muškaraca, od kojih je jedan nagovorio zaposlenog u kockarnici da u rulet postavi elektronski uređaj kojim je "zaradio" nekoliko desetina hiljada kuna.

Prevare ruleta tema su i brojnih filmova u kojima prema stereotipu prevarante prati fatalna lepotica koja svojom pojavom skreće pažnju osoblja. Možda su zagrebački lopovi "pali" upravo zbog toga što ih nije pratila zgodna žena, navodi agencija Hina i precizira da kriminalističko istraživanje nije utvrdilo da je "trojka" imala saučesnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track