VIŠE JOJ SE NE SMEJU ĆERKINI DRUGOVI: Smršala 63 kilograma!
Foto: Dejli Mejl

Uporna

VIŠE JOJ SE NE SMEJU ĆERKINI DRUGOVI: Smršala 63 kilograma!

Ludi svet -
Majka troje dece slavi svoj pohod po prodavnicama prvi put nakon 15 godina

Šarlin Kuš (31), čija je vaga prošle godine pokazivala skoro 130 kilograma bila je tako krupna da je mogla da nosi samo mušku odeću XXXXL veličine. Njena ćerka više ne mora da se stidi gojazne majke.

Šarlin nije nosila haljinu još od školskih dana. Odustala je od kupovine ženske odeće, ali nakon što je otkrila da nasilnici ismejavaju njenu ćerku tinejdžerku zbog njenog izgleda, drastično je promenila stil života.

Nakon što je uvela rigoroznu dijetu i počela da vežba, izgubila je skoro pola svoje težine, čak 63 kilograma. Sada je prvi put u mogućnosti da obilazi januarske rasprodaje i da kupi sebi glamuroznu odeću koja joj se dopada.

"Zaista je mučenje da vidiš prijatelje u prekrasnoj odeći koju su kupili. "Zaglavila" sam u sportskim prodavnicama, i nisam mislila da ću i za milion godina moći da kupujem tamo gde i moji prijatelji kupuju. Sada kada sam izgubila kilograme luda sam od sreće, plačem dok isprobavam odeću u garderobi. Trgovci sigurno misle da sam luda, ali ja sam samo sretna što mogu da nosim odeću koju sam oduvek htela", kaže presrećna Šarlin.

Počela je da se goji nakon što je rodila ćerku Džejsi (18). Kao novopečena zaposlena majka, nije imala vremena da kuva zdrave obroke i kilogrami su počeli da se gomilaju, a nakon rođenja drugog deteta 2007. godine, stvari su postale još gore.

"Ja sam zauzeta majka, i poslednjih 15 godina briga o mojoj ishrani je bila na zadnjem mestu". Kada je odlučila da promeni način života, napravila je plan dete. Ispočetka je imala samo jedan mali obrok dnevno, ali je postepeno došla do tri "pametna" obroka na dan. Nakon što je krenula na zumbu, kilogrami su počeli da se tope, a druge majke u školi je nisu prepoznale.

"Bilo je teško da se nosim se s prekomernom težinom. Ako bih otišla s prijateljima u kupovinu, trgovci su me ignorisali. Sada je šoping potpuo novo iskustvo za mene. Čak sam odlučila da kupim i farmerke, ali sam morala da pozvovem prijatelje da me posavetuju koju veličinu da kupim, jer nemam iskustva s tim", priča sada srećna žena.

"Kada vidim gpjazne devojke koje su nesrećne poželim samo da im kažem kako se osećaju, ali da se to može promeniti. Ako sam ja mogla, mogu i one. Moja ćerka je ponosna na mene, a olakšanje je da znam da joj se više niko neće rugati zbog debele mame."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track