IZ OPKLADE: Ugradio silikone i neće da ih skine!

17 godina ima grudi

IZ OPKLADE: Ugradio silikone i neće da ih skine!

Ludi svet -
Brajanu Zembiku prijatelj je ponudio 100.000 dolara uveren da neće moći da izdrži godinu dana sa silikonima i osvojio opkladu ali grudi nije uklonio

Amerikanac Brajan Zembik iz Las Vegasa ugradio je silikone u grudi iz opklade pre 17 godina. Dobio je 100.000 dolara, ali te grudi su mu se svidele i još uvek ne želi da ih se odrekne.

Kockar i mađioničar pristao je na opkladu 1996. godine. Prijatelj koji mu je ponudio novac bio je uveren da neće izdržati sa silikonima godinu dana. Zatim se kladio u 50.000 dolara da će snimiti film po njemu. I to je osvojio. Sada dobija po 10.000 dolara godišnje samo da ih ne vadi.

"Postale su deo mene. Koliko god bilo bolesno, meni je to normalno", objasnio je. Sada razume žene. I sam ima probleme s pronalaskom grudnjaka koji će pružiti dovoljno potpore. Strahuje i kako će se njegove grudi obesiti s vremenom te kako bi njegovo telo izgledalo ako izvadi silikone."Izgledaće kao dve čarape s bradavicama. Ionako imam više šanse ovako s devojkama nego da vise", uveren je. Njegova 13-godišnja ćerka kaže kako je čudno da tata ima grudi, ali "plaćaju račune"."Možete reći da mi je kao mama i tata", rekla je.

http://www.youtube.com/watch?v=56uHv-vKLpg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track