ZAVISNA OD BRZE HRANE: Nezdravo jede, ali je potpuno zdrava

Neverovatno

ZAVISNA OD BRZE HRANE: Nezdravo jede, ali je potpuno zdrava

Ludi svet -
Poslednjih 16 godina nije pojela nijedan komad voća ili povrća, ali dok bi većina žena verovatno imala ozbiljnih problema s gojaznošću koji dolaze s takvim načinom ishrane, Fej je potpuno zdrava i ima 62 kilograma

Fej Kembel radi sve suprotno od onog što savetuju nutricionisti, ali ipak uspeva da održi vitku liniju i zdravlje.

Poslednjih 16 godina nije pojela nijedan komad voća ili povrća, ali dok bi većina žena verovatno imala ozbiljnih problema s gojaznošću koji dolaze s takvim načinom ishrane, Fej je potpuno zdrava i ima 62 kilograma.

Ne samo da izbegava da jede voće i povrće, već o njima ne sme ni da razmišlja jer joj odmah pozli. "Fizički me uhvati mučnina pomislim li na trenutak da povrće ili voće stavim u usta", rekla je ova 21-godišnjakinja. Ipak, voće još može nekako da podnese, ali samo ako dolazi u vidu sokova.

Ona jede isključivo ono što se generalno smatra nezdravim i štetnim: čips, picu, tost, čizburgere i sve ostale oblike brze hrane koje možete zamisliti. Što se Fej tiče, najveći je problem što ne može da bude u kuhinji dok neko kuva bilo šta s povrćem ili voćem jer ne može da podnese miris tih namirnica.

"Ponekad moram da otvorim sve prozore kako bih se rešila tog smrada", objasnila je Fej čije su prehrambene navike ostavile traga i na njenom ljubavnom životu.

Naime, momci je mogu voditi na romantične večere samo u restorane brze hrane. "Jednom je jedan dečko rezervirao sto u predivnom italijanskom restoranu, ali smo na kraju završili u "McDonaldsu" jer nisam mogla da smislim ništa s jelovnika", rekla je.

Njeni problemi nisu započeli u tinejdžerskim godinama, kako inače zna da se dogodi, već kad je još bila dete.

Zapravo, do svoje je 15. godine jela samo čips. Njenim roditeljima nije bilo jasno što im se događa s detetom sve dok je nisu odveli kod lekara koji je ustanovio kako Fej pati od poremećaja koji uzrokuje mučninu i probavne smetnje ukoliko pojede nešto što joj nikako ne odgovara.

Njeni problemi nisu bili samo fiziološke prirode već i psihičke. Nakon intenzivnih razgovora s psihijatrom ubacila je u svoju ishranu picu i hamburgere.

"Trebale su mi dobre dve godine da se naviknem na to, a i danas mi još uvek nije svejedno", objasnila je Fej koja je danas svesna svoje fobije.

"U mom mozgu je nešto što me uvek natera na odbijanje čim je u pitanju neka nova hrana. Čim ta fobija nastupi ne mogu da se nateram da nešto pojedem", pokušala je da objasni. Uprkos izuzetno nezdravoj prehrani, ona nema baš nikakvih zdravstvenih problema.

Verovatno bi mnoge žene volele da bar nakratko nađu u njenoj koži, ali Fej tvrdi kako bi ona volela "da jede kao normalna osoba", ali kako sama kaže "taj dan neće tako skoro doći".

http://www.youtube.com/watch?v=3PgjavhEtyI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track