ISPOD PROSEKA: Devojka ga ostavila zbog malog penisa, on snimio dokumentarac!

Nije otkrio veličinu

ISPOD PROSEKA: Devojka ga ostavila zbog malog penisa, on snimio dokumentarac!

Ludi svet -
U dokumentarcu Patrik je razgovarao s medicinskim stručnjacima koji su potvrdili kako mu je penis ispod prosečne veličine

Amerikanac Patrik Mut (30) ostao je posramljen pošto je zaprosio devojku na poluvremenu košarkaške utakmice UCLA koja ga je odbila jer mu je mali penis.

Patrik je odlučio da proputuje svet i razgovara sa ženama, muškarcima i medicinskim stručnjacima kako bi odgovorio na večno pitanje da li je veličina bitna. Snimio je i dokumentarac o svom malom penisu koji je nazvao "UnHung Hero".

"Uvek sam se suočavao sa stvarima koje me čine nesigurnim, a sada sam odlučio da odgovorim na pitanje koje verovatno muči mnoge muškarce", rekao je Patrik.

Čak je pričao s bivšim devojkama. Na lestvici od jedan do deset, jedna mu je dala trojku, a druga je pristojno rekla "mogao bi biti veći". Devojka s kojom je izgubio nevinost kaže kako nije ništa osetila.

"Nije mi bilo ni neprijatno da razgovaram s ljudima. Imao sam osećaj da radim uslugu svim muškarcima s tim problemom", rekao je.

U dokumentarcu od 24 minuta razgovarao je i s medicinskim stručnjacima koji su potvrdili kako mu je penis ispod prosečne veličine. Ipak, ne želi da otkrije tačnu veličinu.

Za Rolingston rekao kako je merio, ali podaci se svaki dan menjaju."Hirovito je to stvorenje. Ali, da, ako je prosek oko 13-14 centimetara, definitivno ispod proseka", rekao je Patrik.

Žene s kojima je razgovarao na ulicama Los Anđelesa, Njujorka, Tajvana i Papue Nove Gvineje priznale su da im je veličina bitna, ali ne i presudna. U Njujorku je razgovarao s Džonom Falkonom koji ima najveći penis na svetu i otkrio kako je i to problem.

Glumac i komičar tvrdi da dokumentarac zapravo pomaže sa svim nesigurnostima jer su mu neki ljudi otvorili dušu o drugim stvarima.

Tajvanci su mu čak ponudili metode za povećanje penisa. Jedan mu je vezao tegove za testise, a drugi mu je ponudio ubrizgavanje tečnosti reptila u penis.

http://www.youtube.com/watch?v=ghPZ3KxAYSQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja