INDIJCI PIJU KRAVLJI URIN: Ubeđeni da će ih izlečiti od raka

Sveto piće

INDIJCI PIJU KRAVLJI URIN: Ubeđeni da će ih izlečiti od raka

Ludi svet -
Hinduistički nacionalni pokret bacio se na proizvodnju novog leka koji navodno leči i rak

Osim što je krava u Indiji sveta životinja, njeni stanovnici počeli su ponovo da veruju u njena posebna čudesna svojstva.

Hinduistički nacionalni pokret bacio se na proizvodnju novog leka koji navodno leči i rak. "Zdravlje je najbitnije" bila je nit vodilja svih stručnjaka koji su se bacili na posao kako bi od jednog prirodnog spoja dobili ovako moćan i bitan lek.

Sastojci su razređeni kako se ne bi osetio miris i ukusRazređeni kravlji urin pomešan s još nekim sastojcima, koji ubijaju njen neugodan miris i ukus, postao je novi-stari hit širem Indije, ali i šire.

Ovaj neobični lek od kravljeg urina samo je poslednji pokušaj Indijskog instituta koji od 1925. godine pokušava da oživi staru legendu za delovanje kravljeg urina na ljudski organizam.

"Ne brinite, neće smrdeti niti imati ukus na urin", poručio je Om Prakaš, voditelj celog projekta. Internacionalno društvo "Krishna Consciousness" u gradu Vrindavan poslao je izveštaj i rezultate vezano za delovanje tog neobičnog leka, ali još uvek ništa nije službeno potvrđeno pa je zbog toga ovaj lek još uvek na listi alternativnih, gde će verovatno i ostati.

http://www.youtube.com/watch?v=A5hNX_yUbCg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track