ZBOG LJUBOMORE JOJ UNAKAZILA LICE KISELINOM: Uzeću joj jedino što ima, njen izgled!

Temeljno pripremila napad

ZBOG LJUBOMORE JOJ UNAKAZILA LICE KISELINOM: Uzeću joj jedino što ima, njen izgled!

Ludi svet -
Unakaziću je. Uzeću jedino što ta devojka ima, njen izgled, rekla je sudu Meri koja je optužena da je prosula kiselinu u lice svojoj najboljoj prijateljici

Meri Konje (21) proglašena je krivom za napad na prijateljicu iz detinjstva i vršnjakinju Naomi Oni koju je, zbog ljubomore i nakon svađe, dočekala na povratku s posla i zalila kiselinom.

Na napad se Konje odlučila nakon što ju je Oni uporedila s čudovištem iz horor filma. Napala je prijateljicu oko 23:30 dočekavši je na putu s posla u prodavnici veša "Victoria's Secret" u šoping centru u Stratfordu.

Napad su snimile sigurnosne kamere, a Konje je obukla feredžu kako je ne bi prepoznali. Oni je pretrpela strašne opekotine na glavi i vratu i spaljene su joj trepavice i kosa. Presađena joj je koža.

Konje je inače studentkinja ekonomije i živi u istočnom Londonu, a poricala je optužbe da je ona napala Oni.Sud je, inače, čuo kako je napadačica, nakon što je navodno sva u šoku, saznala što se dogodilo njenoj "prijateljici" ponudila žrtvi "rame za plakanje" i poslala zajedničkoj prijateljici SMS kako "ne može da veruje šta se dogodilo".

Sud je čuo i kako se Konje raspitivala gde može da kupi feredžu. Jedna žena svedok izjavila kako joj se poverila da će narediti da siluju Oni i kako će je zaliti kiselinom da joj unište izgled.

"Unakaziću je. Uzeću jedino što ta devojka ima, njen izgled", rekla je svedoku. Ona je potvrdila kako joj je Konje rekla da je kupila kiselinu na internetu.

Oni i Konje bile su prijateljice odmalena, no 2011. su se posvađale. Tada je Oni optužila Konje zbog slanja poruka njenom dečku i rekla prijateljici da je ružno čudovište. Konje je na sudu izjavila kako je Oni sve sama smislila kako bi postala slavna kao Britanka Kejti Pajper, TV voditeljka koja je napadnuta kiselinom 2008.

Oni je svedočila kako je Konje znala koliko ju je potresao taj slučaj jer su obe gledale dokumentarac o voditeljki.

http://www.youtube.com/watch?v=009TqRwcT44

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track