Godinama su pravili površne reklame, ali ovaj video niko nije očekivao...

Preorijentisali se

Godinama su pravili površne reklame, ali ovaj video niko nije očekivao...

Ludi svet -
Reklama u trajanju od 60 sekundi poz nazivom "Ljubav" prikazuje bojna polja kao i diktatore ali sa pomalo neobičnim obrtom koji predstavlja srž nove kampanje pod nazivom "vodite ljubav, a ne rat"

Godinama je kompanija predstavljala svoje potrošače kao neugledne magnete za ribe koji, čudesno (i, ruku na srce, neobjašnjivo) privlače prsata lepotice. Ovaj spot iznenada menja kurs i fokusira se na ljubav kao globalni fenomen kog jednostavno nema dovoljno.

Kompanija u reklami predstavlja novu liniju pod nazivom Axe Mir u nadi da će zbližiti mlade ljude da budu pokretač promena jednim prostim, a tako jakim, aktom – poljupcem.

Reklama u trajanju od 60 sekundi poz nazivom "Ljubav" prikazuje bojna polja kao i diktatore ali sa pomalo neobičnim obrtom koji predstavlja srž nove kampanje pod nazivom "vodite ljubav, a ne rat".

"Mladi ljudi ozbiljno razmišljaju o ljubavi i ova generacija je socijalno svesnija od prethodnih prvenstveno zahvaljujući internetu. Želimo da se uključimo u njihove internet živote i započnemo konverzaciju i inspirišemo ljude da se ujedine na globalnom nivou kako bi podigli svest o snazi mira. U svetu prepunom konflikata, znam, da je najmoćnije oružje zapravo ljubav", izjavio je Metju Mekkarti iz ove kompanije.

http://www.youtube.com/watch?v=63b4O_2HCYM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track