POROTA PUKLA OD SMEHA: Engleza (61) krava odbila za seks, pa prešao na ovce!
Foto: Kurir

Mladi par na pikniku bili svedoci

POROTA PUKLA OD SMEHA: Engleza (61) krava odbila za seks, pa prešao na ovce!

Ludi svet -
Kada ga je krava odbila, tužilac je rekao poroti kako je Lovel zatim pokušao probati svoju sreću sa nekim ovcama, posle čega je nastao smeh u sudnici posebno među porotom

LONDON - U sudnici se začuo glasan smeh porote koja se nije mogla suzdržati od cerekanja kada su tužioci opisivali kako je krava odbila zavođenje Pola Lovela (61) koji je osumnjičen da je navodni silovatelj ovaca i krava.

Na suđenju Lovelu tužioci su predstavili tvrdnje svedoka- mladog para koji je bio na pikniku pored Londona, koji je video osumnjičenog kako pokušava seks sa ovcom samo nekoliko minuta pošto je pokušao i seks sa kravom, koja ga je odbila.

Naime Lovel se nalazio samo 200 metara od bračnog para- svedoka i navodno je po njihovim rečima ležao na zemlji skidao gaće pre nego što je započeo svoje pokušaje seksa sa životinjama.

Kada ga je krava odbila, tužilac je rekao poroti kako je Lovel zatim pokušao probati svoju sreću sa nekim ovcama, posle čega je nastao smeh u sudnici posebno među porotom.

Sa druge strane ova priča sudiji nije bila nimalo smešna, pa je poroti izrekao opomenu zbog smeha u sudnici, a protiv Lovela je odbacio optužbu za egzibicionizam zbog nedostatka dokaza, ali je ipak optužen za javno sramoćenje i seksualno opštenje sa kravom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track