Najnovije vesti

SAM BOG JE POSLAO: Konobaricama dala bakšiš od 15.000 dolara

Nepoznati dobrotvor

SAM BOG JE POSLAO: Konobaricama dala bakšiš od 15.000 dolara

Ludi svet
13:00h
Nepoznata žena je devojkama napisala po ček od 15.000 dolara kako bi im pomogla u školovanju da Hoću da vi, devojke, uzmete ovo kao pomoć u vašem školovanju i svemu ostalom u životu

Ovog vikenda, tri konobarice u restoranu "Boone County Family" u gradiću Kaledonija u Ilinoisu, dobile su svaka po 5.000 dolara bakšiša od anonime gošće - pri čemu dve od njih nisu čak ni posluživale za njenim stolom.

Dok su Ember, Ejmi i Sara u subotu su radile u restoranu i međusobno razgovarale o svojim finansijskim teškoćama, bile su i te kako šokirane kada im je potpuno nepoznata žena, gošća restorana, prišla sa ispisanim čekovima na po 5.000 dolara.

"Hoću da vi, devojke, uzmete ovo kao pomoć u vašem školovanju i svemu ostalom u životu. Naravno da možete da uzmete. Stavite to u džep. Bog me je poslao ovamo da vam pomognem", sa suzama su devojke prepričale nesvakidašnji događaj.

Njihova priča, međutim, nije usamljena. U javnost je samo dan ranije dospela vest da se "posrećilo" i konobarici plemenitog srca iz Noksvil u Teksasu. Ona, uprkos sopstvenim finansijskim nedaćama redovno pomaže beskućnicima, a odjedanput je od velikodušne porodice koja je u njenom restoranu napravila račun od 29,30 dolara - dobila napojnicu od 1.075 dolara.

http://www.youtube.com/watch?v=HznVEBmE05c

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...