LETEO KAO RAKETA: Japanac mirno spavao kada su ga katapultirali 50 metara uvis!

Šokiran

LETEO KAO RAKETA: Japanac mirno spavao kada su ga katapultirali 50 metara uvis!

Ludi svet -
Prvog čega se ovaj komičar seća jeste eksplozija vatrometa ispod kreveta, posle čega je sa sve krevetom katapultiran kroz krov kolibe

Dok je navodno spavao, čvrsto privezan za krevet, japanski komičar odjednom je katapultiran 50 metara u vis, kroz krov kolibe u podnožju planine Fudži.

Ova smicalica emitovana je na japanskoj televiziji u emisiji "Nagrade dokiri" ("dokiri" znači iznenađen). Ukoliko nije reč o nameštaljki i ako "žrtva" nije učestvovala u triku, onda je reč o jednoj od najboljih prevara u istoiji.

U kasnijem radio-intervjuu, Tošijaki Kasuga je ispričao da mu je samo rečeno da dođe u podnožje planine Fudži jer rano ujutru treba nešto da snima. Stigao je dan ranije uveče i pošto je bilo užasno hladno izašo je sa ekipom da se dobro napije. Zato je navodno spavao "kao zaklan", pa se nije probudio kad ga je TV ekipa privezala kanapima za bandži za krevet.

Prvog čega se seća jeste eksplozija vatrometa ispod kreveta, posle čega je sa sve krevetom katapultiran kroz krov kolibe. Japanska televizija je čuvena po skupim i često zastrašujućim trikovima da bi zabavila gledaoce i često prestravila učesnike tih ponekad neslanih šala.

Tako je recimo lažni snajperista pucao po građanima na ulici, daljinski kontrolisani roboti-dinosaurusi su jednom prilikom “okupirali” poslovnu zgradu, a jednoj ženi su tutnuli u ruke medu rekavši joj da je bomba, dok su se svi ostali oko nje razbežali. Ali, ova šala s komičarem izaziva sumnje u njegovu iskrenost jer je teško poverovati da nije primetio džinovske kranove pored kolibe.

http://www.youtube.com/watch?v=2rZcrywqris

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track