PREMIJER BIO KOD VETERINARA: Nisam vanzemaljski reptil!
Foto: AP

Odgovorio

PREMIJER BIO KOD VETERINARA: Nisam vanzemaljski reptil!

Ludi svet -
Bio sam kod lekara i veterinara i obojica su mi rekli da nisam reptil, rekao je Kej koji je morao zvanično da odgovori na neobično pitanje Šejna Varbruka

VELINGTON - Premijer Novog Zelanda Džon Kej morao je da izjavi "nije vanzemaljski reptil" jer je to od njega zvanično zatražio jedan stanovnik Oklanda, prenose mediji na Novom Zelandu.

"Bio sam kod lekara i veterinara i obojica su mi rekli da nisam reptil", rekao je Kej koji je morao zvanično da odgovori na neobično pitanje Šejna Varbruka (Shane Warbrooke). Varbruk je nedavno predao zvanično pismo Kejovom kabinetu u kojem je zatražio "dokaze koji bi demantovali teoriju prema kojoj je Džon Kej zapravo vanzemaljski reptil koji koristi ljudski oblik kako bi porobio ljude, kao što to objašnjava britanski pisac i govornik Dejvid Ajk". Ajk je 1990-ih godina držao predavanja da takozvani "reptili humanoidi" tajno kontrolišu svet.

"Sigurno je da ja nisam reptil. Nikada nisam bio ni svemirski brod, nisam nikad išao u svemir, a ni jezik mi nije toliko dugačak", objasnio je ozbiljno premijer Kej. "Ja sam samo jedan kivi", dodao je on, aludirajući na uobičajeni termin "kivi" (kiwi) kako Novozelanđani po tamošnjoj ptici-trkačici nazivaju sebe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track