SREĆA U NESREĆI: Pokušao da se ubije i spasao život potpunom strancu
Foto: Reuters

Spaseni

SREĆA U NESREĆI: Pokušao da se ubije i spasao život potpunom strancu

Ludi svet -
Spasilačke ekipe u sredu uveče primile su dojavu o muškacu koji stoji na rubu London Bridža s namerom da počini samoubistvo pa su isplovile kako bi ga sprečile u toj nameri

Muškarac koji je želeo da počini samoubistvo skokom s London Bridža u Temzu nenamerno je spasio život potpunom strancu koji se u tom trenutku utapao u hladnoj reci, obavile su britanske novine.

Spasilačke ekipe u sredu uveče primile su dojavu o muškacu koji stoji na rubu London Bridža s namerom da počini samoubistvo pa su isplovile kako bi ga sprečile u toj nameri.

Doplovivši do mesta događaja spasioci su opazili mlađeg muškarca koji se utapao u ledenoj reci, očajnički se boreći za život. Ovaj 33-godišnjak pronađen u Temzi je u trenutku kada su ga odande izvukli bio prehlađen i dezorijentisan.

Njegova telesna temperatura iznosila je 33,1 C, a u početku nije uspevao da se seti ni vlastitog imena niti načina na koji je završio u hladnoj Temzi.

"Da posada u čamcu za spašavanje nije krenula u pomoć muškarcu koji je hteo da se ubije, nesrećnika koji se utapao u Temzi verovatno niko ne bi ni primetio. Naime, onuda je u tom trenutku prolazilo više plovila, ali niko ga nije opazio", rekao je novinarima jedan od članova spasilačke ekipe Toni Skar.

Policija je rekla da su spasena obojica muškaraca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track