KAD MAMA VASPITAVA: Htela da održi lekciju ćerki, ali...
Foto: Facebook

Naučili je pameti

KAD MAMA VASPITAVA: Htela da održi lekciju ćerki, ali...

Ludi svet -
Moja 12-godišnja ćerka ne razume zašto joj ne dam da ima Instagram ili Fejsbu. Molim vas, lajkajte ovu fotografiju i podelite je

Majka iz Kolorada htela je svojoj ćerki da održi lekciju na Fejsbuku, ali na njen račun stigla gmila uvredljivih komentara.

Naime, u želji da pokaže ćerki kako se brzo stvari šire Fejsbukom, Kira Hadson objavila je fotografiju svoje ćerke i zamolila svoje Fejsbuk prijatelje da je podele.

Njena ćerka na fotografiji je pozirala s natpisomna kojem je pisalo: 3/18/14: Mama pokušava da mi pokaže koliko ljudi može videti fotografiju jednom kad je objavljena na internetu". Pored objavljene fotografije majka je sve objasnila: "Moja 12-godišnja ćerka ne razume zašto joj ne dam da ima Instagram ili Fejsbu. Molim vas, lajkajte ovu fotografiju i podelite je…Ona nikako da shvati!

Međutim Kira nije očekivala da će fotografija njene ćerke završiti na stranici 4chana na kojem anonimni objavljuju raznorazne slike i komentare. Korisnici su potom pronašli Fejsbuk profil Kire Hadson, njenu adresu i broj telefona.

Čitavu sredu majka je primala telefonske pozive od nepoznatih ljudi, a na njen kućni prag dolazili su dostavljači s picama. Korisnici 4chana hteli su majku da nauče pameti.

(hafington post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track