KO U AUŠVICU: Dečak (5) kost i koža, maćeha i otac ga držali zaključenog ispod stepeništa!
Foto: Dejli Mejl

Horor roditelji

KO U AUŠVICU: Dečak (5) kost i koža, maćeha i otac ga držali zaključenog ispod stepeništa!

Ludi svet -
Dečačić je totalno neuhranjen, pun modrica i izbočina na telu, a maćeha je s njim pobegla pre nego što je došla policija

Otac i maćeha, koja je u šestom mesecu trudnoće, uhapšeni su pošto je otkriveno su navodno držali petogodišnjaka zaključanog u ormaru ispod stepenica.

Policija iz Teksasa, koja je došla u kuću Timi (33) i Bredlija Blejmajera (24) posle svađe između Bredlija i šesnaestogodišnjeg sina njegove žene, otkrila je stravičan prizor ispod stepeništa. Tinejdžer je policiji otkrio da njegovi roditelji u ormaru drže dečaka, koji je spavao na prljavom dušeku.

Međutim, policija nije našla dečaka jer je maćeha pobegla s njim u motel pre nego što su došli. Policija im je ušla u trag pomoću mobilnog telegona.

Dete je odvedeno u bolnicu zbog neuhranjenosti, velikog reza na leđima i modrica po celom telu. Maćeha je optužena za zlostavljanje i ugrožavanje života deteta i puštena je na slobodi za 2.000 dolara.

Pomoćnik načelnika zamenik Marko Herman rekao da nikada nije video ništa slično u svojoj karijeri dugoj 30 godina.

"Neuhranjen je, sama kost i koža. Celo telo mu je bilo ispupčeno i puno modrica. Koža s leđa mu je bila skinuta. Užasno i jezivo je izgledao", rekao je policajac.

Biološki otac nesrećnog dečaka je poznat policiji i neko vreme je proveo u zatvoru, a njegova supruga Timi čeka šesto dete, uključujući i šesnaestogodišnjeg dečaka.

Zdravstveno stanje ostale dece nije poznato.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track