NA DAN MAJKI DOBILA GRUDI: Bile su poput obešenih vreca!

Odgojila četvoro dece

NA DAN MAJKI DOBILA GRUDI: Bile su poput obešenih vreca!

Ludi svet -
Kendi je bila je nesrećna i stalno je nosila šljampavu odeću, sada ada uživa u životu

Neka deca poklanjaju mirisni sapun, čokolade ili samo čestitke, ali Kendi (35) je na Dan majki od svoje porodice dobila nove grudi.

Britanka Kendi Noad (35) kaže kako je dobila najlepši poklon. Majka četvero dece kaže da su joj trudnoće i godine dojenja sasvim smežurale grudi. Bet (15), Kloi (12), Daniel (7) i Džemi (4) ostavili su traga, a bujne grudi ostale su u prošlosti.

Naime, Kandi je bila veoma ljubomorna na svoju koleginicu kada joj je rekla da ide na povećanje grudi. Nazvala je supruga Derena (38) i priznala mu svoju želju. Zatim su razgovarali s njenim roditeljima koji su im pomogli sakupiti 3500 funti. Majka joj je rekla kako je sad vrijeme za nju jer je napravila dobar posao s djecom.

Danas, godinu dana kasnije, njen život se sasvim promenio. Bila je nesrećna i stalno je nosila šljampavu odeću i retko je izlazila. Sada uživa u životu.

Na poslednje putovanje u Tursku ponela je 14 bikinija kako bi ponosno pokazala nove grudi.

"Čak sam i smršala. Osećam se kao nova žena. Znam da to nije bio klasičan Dan majki, ali ja sam ga lepo provela", rekla je ponosna na svoje nove grudi.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track