RUSKI LETEĆI ĆILIM: Pogledajte šta su napravili od vatrogasnih creva

Spretni vatrogasci

RUSKI LETEĆI ĆILIM: Pogledajte šta su napravili od vatrogasnih creva

Ludi svet -
Nakon početne nervoze i dosta balansiranja, trampolina se diže u vazduh nad tlom prekrivenim betonom i stiče se utisak kao da lebdi

Ova zadivljujuća vratolomija snimljena je negde u Rusiji i postavljena na Jutjub, a osmislili su je tamošnji vatrogasci u trenucima dokolice. Može da bude zabavno, ali, možda, u nekim trenucima može da bude i od velike profesionalne pomoći.

Uz pomoć šest jakih vatrogasnih creva privezanih za okvir trampoline, konopcima prićvršćen za zemlju da se ne bi izvrnuo i izmakao kontroli, hrabri i spretni vatrogasac prkosi gravitaciji kao na čarobnom tepihu.

Nakon početne nervoze i dosta balansiranja, trampolina se diže u vazduh nad tlom prekrivenim betonom i stiče se utisak kao da lebdi, a vatrogasac u trijumfu pobedonosno diže ruke u vazduh.

U jednom trenutku se čini da bi stvar mogla da krene naopako, jer se platfoma i vatrogasac na njoj opasno naginju u stranu, ali njemu ipak polazi za rukom da povrati ravnotežu.

Poduhvat se okončava jednako uspešno kao što je i započeo, i platforma se na zemlju spušta elegantno kaošto je i "uzletela".

http://www.youtube.com/watch?v=Sz-rmnA0YWY

NE PROPUSTITE: RUSI POKUŠALI NEMOGUĆE: Da li su uspeli da spuste kola na zemlju?

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track