Hrvatske železnice pozvale studente da smisle slogan, ali ovo nisu očekivali...

Duhoviti

Hrvatske železnice pozvale studente da smisle slogan, ali ovo nisu očekivali...

Ludi svet -
Slogan je morao da bude kratak, jasan i lako pamtljiv, s asocijacijama na voz, železnicu, putovanja, putnike i slično

Kompanija HŽ Putnički prevoz pozvao je studente da osmisle najkreativniji slogan vezan uz železnički promet koji će biti korišćen u promotivne svrhe.Slogan je morao da bude kratak, jasan i lako pamtljiv, s asocijacijama na voz, železnicu, putovanja, putnike i slično, navodi se u pozivu.

A iako su iz HŽ-a tražili da im se studenti, kojima se nude i nagrade, jave putem e-maila, ono što niko nije mogao da očekuje jeste da će hashtag #HŽslogan postati apsolutni hit na Tviteru.

Čemu žurba?Tko rano rani, svejedno uz nas uvijek kasni.Što je HŽ bez kašnjenja?Connecting people - eventually.Just don't do IT.Krenite vozom, dođite autobusom 2u1.Jer sporije ne može.Trošimo javne novce sa stilom!U cenu karata nisu uračunate proslave 4 rođendana koja ćete dočekati tokom vožnje.Busevi su zakon.Mi smo Vaša ispričnica.Povratak biblijskim brzinama.Put oko Hrvatske za 80 dana.Idete na odmor? Provedite pola u našem vozu.Kad kasnite na voz, mi stižemo na vreme.Železnica kakva je nekad bila.HŽ - s nama i najkraći put traje duže.Putujte s nama. Ceo život.S nama bi Ana Karenjina bila još živa.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track