SMAK SVETA ZA PRVI MAJ: Jupiter potiskuje veliki asteroid na Zemlju!

Panika

SMAK SVETA ZA PRVI MAJ: Jupiter potiskuje veliki asteroid na Zemlju!

Ludi svet -
Grupa bivših Nasinih astronauta udruženih pod imenom "Fondacija B612", ima cilj da skupi 250 miliona dolara i da sagradi svemirski teleskop

"Za prvomajske praznike Zemlju će uništiti asteroid", reči su Pata Robertsona (84), koji je zaradio mnogo novca prodajući svoju knjigu o smaku sveta.

Grupa bivših Nasinih astronauta udruženih pod imenom "Fondacija B612", ima cilj da skupi 250 miliona dolara i da sagradi svemirski teleskop. Sentinel, tako bi trebalo da se zove teleskop, koji bi nekoliko godina unapred registrovao sva što može udariti u Zemlju i uništiti život na njoj.

Njihov entuzijazam je uništio televizijski voditelj Pat Robertson (84), govoreći im da im teleskop neće biti potreban. Robertson tvrdi, da će sledeće sedmice asteroid uništiti Zemlju. Mnogo novca je zaradio prodajući svoj bestseler koji govori o smaku sveta.

Za ABC televiziju je dodao: "To je rekao Isus, najavio je smak sveta. Ili konkretnije, desiće se pomak velikog Jupitera, koji će sa svojom gravitacijskom silom potisnuti asteroid direktno prema Zemlji".

U nastavku sledi video snimak u kojem se Pat Robertson obraća ljudima i tvrdi, da praznika nećemo dočekati.

http://www.youtube.com/watch?v=DTdoZBTIdSI

(slovenskenovice.si)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track