(VIDEO) ISPUNJENJE SNA: Dečak (7) za rođendan dobio lamborgini!

Koja radost

(VIDEO) ISPUNJENJE SNA: Dečak (7) za rođendan dobio lamborgini!

Ludi svet -
Otac mališana Nik Stern želeo je da svome sinu ulepša rođendansko slavlje, pa je pisao na Fejsbuk stranici "‎Lamborghini North Los Angeles" molbu da njegovom sinu izađu u susret i iznenade ga

Kada nešto mnogo želiš, ostvariće ti se. Naime, sedmogodišnjem Džejkobu iz Kalifornije, koji je zaljubljenik u lamborginija, ostvarili su se snovo - za sedmi rođendan je dobio svoj automobil snova.

Otac mališana Nik Stern želeo je da svome sinu ulepša rođendansko slavlje, pa je pisao na Fejsbuk stranici "‎Lamborghini North Los Angeles" molbu da njegovom sinu izađu u susret i iznenade ga.

"Nadam se da imate veliko srce i da ćete mi pomoći. Moj sin uskoro puni sedam godina, i spremamo mu malu zabav. On je zaluđenik laborgini fanatik. U školi daje 100 odsto od sebe, i svaki put mu dam 10 dolara kada dobro uradi test kako bi skupio novac za automobil. Do sada me je njegov san koštao 400 dolara. Kada bi seu u laborgini ili se provozao krug za njega bi to bilo ostvarenje sna. Da li Lamborgini može da sedmogodišnjaku ostvari snove", napisao je otac na njihovoj stranici.

Predstavnici Lamborginija ovo nisu mogli da odbiju. Odazvali su se i iznenadili dečaka. Pogledajte njegovu radost.

http://www.youtube.com/watch?v=CfxJEc1EUVo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track