NAJBIZARNIJI PRIGOVORI TURISTA: Žalila se na previše kamenčića na plaži?!

Svetu nikad ugoditi

NAJBIZARNIJI PRIGOVORI TURISTA: Žalila se na previše kamenčića na plaži?!

Ludi svet -
Ljubavni par je zatražio potpuni povraćaj novca za dvonedeljni medeni mesec na Maldivima jer je jedno popodne bilo kišno, a bilo im je rečeno da će sve vreme njihovog boravka biti sunčano

LONDON - Jedna nezadovoljna turistkinja žalila se na preveliki broj kamenčića na plaži tvrdeći da je upropastila manikir na nožnim prstima hodajući bosa po plaži u Meksiku.

Na pitanje kakve sve prigovore nezadovoljni turisti imaju na ponudu koju su dobili tokom odmora dala je britanska putnička agencija Opodo koje je otkrila koliko bizarni mogu da budu prigovori njihovih klijenata.

Tako im se javila i žena koja se žalila da je njen odmor u inostranstvu bio prevruć, hrana prezačinjena a gotovo niko nije govorio engleski.

Neki turisti veruju i da njihova turistička agencija može da kontroliše vremenske prilike. Ljubavni par je zatražio potpuni povraćaj novca za dvonedeljni medeni mesec na Maldivima jer je jedno popodne bilo kišno, a bilo im je rečeno da će sve vreme njihovog boravka biti sunčano.

Avanturista koji je posetio Univerzal studio na Floridi zatražio je da mu vrate pare jer smatra da je roler-koster Neverovatnog Hulka bio previše strašan.

Neki od turista nisu mogli da podnesu da budu razdvojeni od svojih kućnih ljubimaca. Jedna žena je zahtevala da njena mačka u avionu dobije kartu prve klase, dok je jedan od putnika za Brazil pitao treba li njegovoj zmiji pitonu pasoš. Objasnio je da želi da se njegova zmija sretne sa članovima svoje porodice u Amazoniji.

Jedan putnik je posle otkazivanja leta iz Velike Britanije za Majami pitao može li tamo da stigne vozom. Drugi putnik je pokušao svoje putovanje da plati tako što je kreditnu karticu poslao poštom agenciji i to zajedno s kovertom na kojoj je pisalo njegovo ime i adresa.

U jednom slučaju putnik je bio uveren da je krenuo na romantično putovanje u italijanski glavni grad Rim, ali je završio u američkom gradu Romeu u Džordžiji. Od kompanije je zatražio da mu pomogne da se pomiri s besnom devojkom koja ga je zbog ove greške ostavila.

Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja