BIZARNI ZAHTEVI TURISTA: Ima previše kamenčića na plaži, prevruće je, pomirite me sa devojkom...
Foto: AP

Nezadovoljni

BIZARNI ZAHTEVI TURISTA: Ima previše kamenčića na plaži, prevruće je, pomirite me sa devojkom...

Ludi svet -
Druga žena je imala primedbe da je njen odmor bio prevruć, hrana previše začinjena, a skoro niko nije govorio engleski. Ljubavni par je zatražio povraćaj novca jer im je na medenom mesecu padala kiša

Turistima tokom odmora svašta može da zasmeta, a jedna turistička agencija je odlučila da objavi najbizarnije prigovore svojih klijenata.

Tako se među njima našla turistkinja koja se žalila na preveliki broj kamenčića na plaži, usled čega je ona upropastila sređene nokte hodajući bosa po plaži u Meksiku.

Druga žena je imala primedbe da je njen odmor bio "prevruć", hrana "previše začinjena", a "skoro niko nije govorio engleski". Ljubavni par je zatražio povraćaj novca jer im je na medenom mesecu padala kiša.

Neki od turista nisu mogli da podnesu razdvojenost od svojih kućnih ljubimaca, pa je jedna žena zahtevala da njena mačka dobije kartu prve klase, a drugi je pitao da li njegovoj zmiji treba pasoš jer bi upoznao svog ljubimca sa članovima svoje porodice u Amazoniji.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Neobičan zahtev je stigao i od putnika koji je hteo da putovanje plati kreditnom karticom, koju je poslao poštom u koverti, zajedno sa podacima.

Neki od zahteva samo pokazuju nepoznavanje geografije, pa je tako putnik iz Velike Britanije pitao da li može umesto avionom da do Majamija stigne vozom.

Objavljen je i slučaj mladića koji je krenuo na romantično putovanje u Rim, ali je završio u Roumu u Džordžiji. Iako ovo nije njegova greška, on se našao na listi jer je od kompaniji tražio da mu pomogne da se pomiri sa devojkom koja ga je zbog toga ostavila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track