SESTRE PAUK ZALJUBLJENE: Sijamske bliznakinje imaju istog dečka!
Foto: Dejli Mejl

Brine o njima i čuva ih

SESTRE PAUK ZALJUBLJENE: Sijamske bliznakinje imaju istog dečka!

Ludi svet -
Nekada smo patile zbog svog teškog , a sada ne. Nadamo se da ćemo ostatak života provesti s učiteljem Ahmedom

Ganga i Jamuna Mondal su sijamske bliznakinje koje su konačno pronašle ljubav svog života i imaju jednog dečka.

Naime, ove 45-godišnjakinje koje zovu Sestre pauk bile su same celi svoj život jer su bile odbacivane zbog svog izgleda, a sada su presrećne a za sve je kriv učitelj Jasimudin Ahmad.

"To je bila ljubav na prvi pogled. Kada smo ga upoznale obe smo osjetile da je to čovek koji bi nas mogao iskreno voleti. I tako je bilo, voli nas čisto iz srca", rekla je Ganga koja deli četiri noge i četiri ruke sa svojom sestrom.

I Jamuna je srećna otkako je ušao u njihove živote.

"Nekada smo patile, a sada ne. Nadamo se da ćemo ostatak života provesti s njim", rekla je Jamuna.

Blizanke koje imaju isti stomak, ali odvojena srca, bubrege i jetru, rođene su u siromašnoj porodici blizu Kolkate u zapadnom Bengalu. Roditelji nisu bili u mogućnosti da im plate medicinsku njegu i napustili su ih kad su bile tinejdžerke smatrajući da su one Božja kazna.

Budući da nisu imale nikakav Bez ikakvog obrazovanja pridružile su se putujućem cirkusu sa kojim su nastupale širom Indije. Zarađivale su solidno, ali su se umorile od stalnih putovanja tokom godina.

Tada su i prvi put ugledale Ahmada (36), koji je radio povremeno kao inženjer za zvuk u cirkusu i bile su šokirane kada im je otkrio da deli ista osećanja prema njima.

"Otkad sam ih sreo njihov bol smatram svojim. I uvek sam bio takav i tuđe probleme sam prihvatao kao svoje. Sada svaku noć sjedim s njima. Jedemo zajedno na terasi i pričamo o životu", rekao je Ahmad, koji radi u lokalnoj školi, ali pomaže i njima dvema vozeći ih na nastupe.

U vezi su sedam meseci, ali ne veruju da će se venčati jer ih zajednica nikada ne bi prihvatila.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track