Najnovije vesti

S PORODICOM NAKON 16 GODINA: Misicu oteli i prodali za par zlatnih minđuša
Foto: Facebook

Ponovo na okupu

S PORODICOM NAKON 16 GODINA: Misicu oteli i prodali za par zlatnih minđuša

Ludi svet
Kada je njena baka, koja ju je i odgajila, preminula, konačno je skupila hrabrosti da potraži svoje prave roditelje

Olga Romanovič danas ima 20 godina i prava je lepotica, što dokazuje i činjenica da je pobedila na izboru za Mis. Međutim, kada je imala samo četiri godine, oteli su je od majke Tamare i prodali je Romima za par zlatnih minđuša!

Njena majka se iz Bjelorusije preselila u Moldaviju nakon što se rastala sa mužem, a Olgi je njena nova porodica promenila ime u Marija Prejda. Kako sama kaže, bila je srećna sa svojim "kupcima", ali uvek se pitala odakle potiče, pa je zato angažovala Interpol ne bi lo našla svoje prave roditelje.

"Odgajali su me kao svoje dete. Ali, nikada se nisam osećala kao deo njih. Prosto, uvek sam bila drugačija", rekla je Olga lokalnim medijima.

Iako je naučila romski jezik, nikada se nije uklopila. Školovala se za kuvaricu i frizerku, ali je uvek bila nesrećna i želela je da sazna odakle je. Kada je njena baka, koja ju je i odgajila, preminula, konačno je skupila hrabrosti da potraži svoje prave roditelje.

Uz pomoć Interpola našla je majku, koja je u užasnom zdravstvenom stanju, pa tako sada živi sa tetkom u Minsku i studira na Medicinskom fakultetu.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...