Vatrogasci spasli čoveka koji je imao srčani udar, ali ono što su uradili nakon toga...

Hit na netu

Vatrogasci spasli čoveka koji je imao srčani udar, ali ono što su uradili nakon toga...

Ludi svet -
Umesto povratka u stanicu odlučili su da dovrše ono što Mekormik započeo i završili košenje travnjaka, a porodici su ostavili i poruku koja je postala internet hit

Vatrogasci iz Bejtauna u Teksasu postali su internet hit nakon jednog izlaska na teren tokom kog su učinili i nešto što se od njih nije očekivalo.

Porodica Džona Mekormika pozvala je broj za hitne slučajeve nakon što je 65-godišnjak pretrpeo srčani udar tokom košenja travnjaka, a na teren su uz hitnu izašli i vatrogasci.

Nakon što je Mekormik prevezen u bolnicu, vatrogasci su zaključili da posao nije gotov. Umesto povratka u stanicu odlučili su da dovrše ono što Mekormik započeo i završili košenje travnjaka, a porodici su ostavili i poruku koja je postala internet hit.

"Osećali smo se loše zbog toga što vaš suprug nije završio košenje dvorišta pa smo to uradili umesto njega. Primetili smo da je vaša garaža otključana pa smo je zaključali i ključ ostavili u poštanskom sandučiću. Žao nam je zbog toga što se dogodilo vašem suprugu, nadamo se brzom oporavku. Javite ako vam još kako možemo pomoći", stajalo je u poruci.

Sve je snimio i komšija koji je fotografiju objavio na Tviteru.

"To govori o njihovom karakteru. Kaže se da je časno postupanje učiniti pravu stvar dok niko ne gleda. To je činjenica, postupili su časno", rekao je muž Mekormikove ćerke Den Blekford.

http://www.youtube.com/watch?v=7A2E-qXLMx8

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track