NIJE IGRA REČI: Bliznakinja rodila bliznakinji blizance!
Foto: Fejsbuk

Ostvarila joj najveću želju

NIJE IGRA REČI: Bliznakinja rodila bliznakinji blizance!

Ludi svet -
Pamela je mnogo želela decu, ali kad je videla da ih neće dobiti prirodnim putem, odlučila se za veštačku oplodnju, ali nakon neuspeha, njena sestra bliznakinja joj je ispunila želju

Posle dve godine neuspešnih vantelesnih oplodnji, Pamela Pejvon (36) skoro je izgubila nadu da će imati decu. A onda se njena sestra Stefani ponudila da joj bude surogat majka. Stefani je 28. aprila rodila dva anđela svojoj sestri, jednog dečaka i jednu devojčicu.

Pamela i Stefani su bile nerazdvojne od malih nogu. Obe su završile isti fakultet i danas su učiteljice u Njujorku. Pamela je mnogo želela decu, ali kad je videla da ih neće dobiti prirodnim putem, odlučila se za veštačku oplodnju. Dve godine je pokušavala i nije uspela da zatrudni.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

Kada je mislila da nema više nade, njena sestra bliznakinja, Stefani, ponudila se da joj bude surogat majka. Pamela je bila oduševljena. Nakon savetovanja sa doktorom i testova krvi radi proveravanja opšteg zdravlja, procedura je obavljena. Dve nedelje posle toga izvršen je tset i otkriveno je da je Stefani trudna.

"Nisam mogla da verujem kad sam čula. Nakon svih mojih razočarenja, nisam verovala da se to stvarno dešava", priča Pamela.

Pošto je jedan od blizanaca bio okrenut zadnjim delom tela ka izlazu, doktori su se odlučili za carski rez i Stefani je 28. aprila rodila prvo dečaka, koji je bio težak 3 kilograma, pa onda devojčicu tešku 2 i po kilograma.

"Danas konačno znam kakav je osećaj biti majka. Slavili smo sa drugima i voleli njihovu decu, ali ovo je potpuno drugačiji osećaj. Nemam dovoljno reči da zahvalim svojoj sestri na ovakvom daru", kaže Pamela.

Blizanci, foto Fejsbuk
Blizanci, foto Fejsbuk

(Žena Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track