OVO JE NAJSNAŽNIJI ĐETIĆ: Svetozaru Nikočeviću Kiku na mišićima bi pozavideo i Švarceneger!

Podgorički kolos

OVO JE NAJSNAŽNIJI ĐETIĆ: Svetozaru Nikočeviću Kiku na mišićima bi pozavideo i Švarceneger!

Ludi svet -
Za razliku od rivala po belom svetu, ovaj junak ne koristi steroide, već mu je Bog dao snagu i zdravlje. Visine 186 centimetara i težine 130 kilograma u mišićima, sa čeličnim rukama i nogama, pleni pojavom

PODGORICA - Gladijator sa Zabjela, podgorički kolos Svetozar Nikočević (60) zvani Kika, najsnažniji je đetić, u čijim bicepsima i tricepsima stanuje dinamit. Tvrdi da ima najveći obim ruke na Starom kontinentu - 55 centimetara i možda među najvećim na planeti.

Za razliku od rivala po belom svetu, ovaj junak ne koristi steroide, već mu je Bog dao snagu i zdravlje. Visine 186 centimetara i težine 130 kilograma u mišićima, sa čeličnim rukama i nogama, pleni pojavom. U podgoričkom naselju Zabjelo poseduje teretanu, gde smo ga zatekli kako vežba.

"Pogledajte ove mišice na kojima bi pozavideo i Arnold Švarceneger, koji ima isti obim ruke kao ja, ali je razlika u tome što je to meni dao Bog, a njemu steroidi. Dešava se da u naponu snage, kada pakleno radim, obim ruke bude i 58 centimetara", priča čuveni Kika.

Ovaj junak je nameravao da u Podgorici priredi spektakl, ali nažalost, nije imao podršku ni grada ni države.

"Želja mi je da u krcatoj beogradskoj `Areni` na uličnu tuču izazovem gospodara planete, tamnoputog Boba Sepa! Svestan sam ovog izazova, ali mi je to životni cilj. Imam veliko srce, gvozdene pesnice, veru u Boga i ljubav prema majci Srbiji. Neću se predati", reče Kika i dodajea - Kažu mi prijatelji da to ne činim, jer će me Sep poslati u carstvo snova. A ja im odgovaram: pobićemo se, neće me ubiti.

Div sa Morače je prvi put ušao u teretanu kada je imao 30 godina. Pre toga bavio se fudbalom, zakucao na vrata pionirske i kadetske selekcije Crne Gore.

"Jedna kafanska tuča poremetila je moje fudbalske planove, kada sam dobio ubod nožem u osmo rebro. Sečivo se slomilo i na moju sreću nije našlo put do srca. Tada sam rešio da uđem u teretanu i počnem tolikom pakleno da treniram, dok nisam eksplodirao u snazi i mišićima", kaže naš sagovornik.

"I danas vežbam pokazujući mojim vršnjacima, koji uveliko čekaju u redovima pred apotekama, naslonjeni na štapove ili štake, da je volja jača od bilo koje bolesti ili godina. Ja sam tom voljom sve pobedio - osim žena. Kao da su me stigle njihove kletve, pa još nisam stao na ludi kamen. Priznajem, nedostaje mi šaputanje na jastuku. I sin naslednik, a još šampion!"

Rođen jak, snagu glancao u teretani

Svetozar Nikočević Kika kaže da se razvijao bez ikakvih preparata, već da je snagu poneo od rođenja, a potom je „glancao“ u teretani. Uglavnom jede piletinu, pirinač, kuvano povrće, ništa masno.

"U mojoj teretani poniklo je mnogo dobrih sportista, ali posebno moram izdvojiti dvojicu sjajnih momaka i šampiona, Gorana Radonjića i Ivana Strugara."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track