DIGLA SE IZ MRTVIH: Poljakinja oživela u mrtvačnici i zatražila čaj!
Foto: Kurir

Porodični lekar je proglasio mrtvom

DIGLA SE IZ MRTVIH: Poljakinja oživela u mrtvačnici i zatražila čaj!

Ludi svet -
Starica je provela čak 11 sati, pre nego što je osoblje mrtvačnice primetilo da se "telo" pomera, pa su ustanovili da je 91-godišnjakinja još uvek živa

Poljakinju Janinu Kolkievic porodični lekar proglasio je mrtvom, a nakon toga njeno je telo smešteno u gradsku mrtvačnicu, piše NationalGeographic.rs

Tamo je provela čak 11 sati, pre nego što je osoblje mrtvačnice primetilo da se "telo" pomera, pa su ustanovili da je 91-godišnjakinja još uvek živa. Starici je pružena lekarska pomoć, a potom je odvedena kući gde je "pojela toplu supu i dve palačinke".

Članovi porodice i lekar bili su u šoku, prenose tamošnji mediji, jer je lekar, nakon što su ga članovi porodice pozvali sumnjajući da je starica preminula, potvrdio smrt s obzirom na to da nije davala znakove živote, nije disala niti se mogao osetiti puls.

"Bio sam siguran da je umrla. Ne mogu nikako shvatiti što se dogodilo. Srce nije kucalo, nije ni disala", rekao je lekar, dr. Višeslava Ciz.

Starica je izjavila da se oseća "normalno i sasvim dobro".

"Moja tetka ne zna šta se dogodilo, jer boluje od demencije.", rekla je šokirana nećaka Bogumila Kolkijevič i dodala da je nakon što ju je vratila kući, Janina zatražila "šolju vrućeg čaja, jer se smrzavala".

Policija je otvorila istragu oko slučaja "vaskrsenja".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track