BAHATA BOGATAŠICA: Zaustavila avion, nije joj se svidelo posluženje!
Foto: Printskrin

Nije htela orah uz piće

BAHATA BOGATAŠICA: Zaustavila avion, nije joj se svidelo posluženje!

Ludi svet -
Čo Hjuna insistirala je da se nađe zamena za šefa stjurda i stjuardesa nekoliko minuta pre poletanja iz Njujorka za Seu u trenutku kada se avion već nalazio na pisti,

SEUL - Nezadovoljna posluženjem Čo Hjuna, ćerka vlasnika južnokorejske aviokompanije Korean Air, zaustavila je avion prilikom poletanja i zatražila iskrcavanje šefa kabine, saznaje se iz zvaničnih izvora.

Čo Hjuna, jedna od čelnica južnokorejke kompanije koju vodi njena porodica, insistirala je da se nađe zamena za šefa stjurda i stjuardesa nekoliko minuta pre poletanja iz Njujorka za Seul, u trenutku kada se avion već nalazio na pisti, saopšteno je iz Korean Air.

Razlog njenog nezadovoljstva bili su australijski orasi koji su joj posluženi uz piće, iako ih ona nije tražila i koji su, da stvar bude još gora, bili u kesici umesto u činiji.

Čo Hjuna je u tome videla nepoštovanje, šta više kršenje pravila ponašanja u avionu i samim tim potencijalnu pretnju za bezbednost 250 putnika.Kako prenosi AFP, avion je morao da se vrati do terminala da bi ostavio šefa kabine, a tek onda je dobio dozvolu da uzleti, da bi do predviđene destinacije stigao sa 11 minuta zakašnjenja.

Ministarstvo transporta je saopštilo da je pokrenuta istraga o ovom slučaju. Govoreći pod plaštom anonimnosti, jedan od predstavnika tog ministarstva je za AFP rekao da je ponašanje Čo Hjuna bilo "krajnje neprimereno".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track