(VIDEO) URNEBESNO: Ona nije ni znala da je došla na vlastito venčanje
Foto: Printskrin

Iznenađenjima nikad kraja

(VIDEO) URNEBESNO: Ona nije ni znala da je došla na vlastito venčanje

Ludi svet -
Za vreme lažnog fotografisanja iznenadila se ugledavši svog oca Mišela odevenog u smoking, s cvećem u rukama. "Danas se udaješ", rekao joj je, a ona ga je zagrilila istovremeno brišući suze

Devojka koja je bila uverena da je obukla venčanicu zbog fotografisanja, a ubrzo je otkrila da je zapravo odevena za svoj veliki dan.

Kristina je naime mislila da odlazi u lokalni šoping centar kako bi pomogla svom prijatelju fotografu u njegovom posebnom svadbenom projektu, a rasplakala se kada je shvatila da su na lokaciji njeni voljeni koji je čekaju da kaže sudbonosno da, piše Daily Mail.

Za vreme lažnog fotografisanja iznenadila se ugledavši svog oca Mišela odevenog u smoking, s cvećem u rukama."Danas se udaješ", rekao joj je, a ona ga je zagrilila istovremeno brišući suze. S druge strane novogodišnje jelke događala se prava ludnica dok su gosti i njen verenik Brajan, inače mozak cele operacije, zauzimali pozicije.

Nekoliko trenutaka kasnije usledilo je venčanje pred oduševljenim gostima, a video koji je, među ostalim, sniman i bespilotnom letelicom koja je nadletala gomilu objavljen je na Jutjubu, prenosi Dnevnik.hr.

http://www.youtube.com/watch?v=eSG7FRCOD4Y

(fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track