OD OVOGA ĆE VAM SE PODIĆI KOSA NA GLAVI: Devojčica koja gaji na hiljade bubašvaba kao kućne ljubimce
Foto: Jutjub

Posle ovoga kupićete detetu psa

OD OVOGA ĆE VAM SE PODIĆI KOSA NA GLAVI: Devojčica koja gaji na hiljade bubašvaba kao kućne ljubimce

Ludi svet -
Kao i mnoge osmogodišnje devojčice, Šelbi Kaunterman ima kućicu za lutke u svojoj sobi. Ona takođe ima i nešto što većina devojčica nema - hiljade priplodnih bubašvaba kao kućne ljubimce

Šelbi, koja živi u Tulsi, Oklahoma postala je kolekcionar bubašvaba kada je imala 3 godine nakon što joj je komšija poklonio jednu.Na početku Šelbi je gajila samo mužjake bubašvaba, a onda je uzela stvari u svoje ruke i otišla u prodavnicu ljubimaca.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

- Otišla sam u "Safari Džo" prodavnicu i rekla im koji je moj problem, tačnije da ne mogu nikako da dobijem bebe bubašvaba, izjavila je Šelbi za NewsOn6 i dodala:- Oni su mi dali nekoliko mužjaka i ženki i onda je počelo razmnožavanje.Bube ne trče po kući, Šelbi ih drži u specijalnim plastičnim posudama, a akvarijum obložen vazelinom pomaže da se zadrže unutra.

http://www.youtube.com/watch?v=Ga3HFpLUqe8

Njena mama, Meg priznaje da je hobi njene ćerke bio pomalo jeziv u početku, ali su se u kući navikli na to. "Veoma mudar prijatelj mi je jednom rekao da ne možete svoje strahove da ulijete u svoju decu i morate da pratite ono što njih zanima."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track