SENZACIONALNO: SNIMLJEN ORGAZAM Kamera na vibratoru otkriva večitu misteriju! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Youtube

Selfi nad selfijima

SENZACIONALNO: SNIMLJEN ORGAZAM Kamera na vibratoru otkriva večitu misteriju! (VIDEO)

Ludi svet -
Da li vas je ikada kopkalo kako li izgleda orgazam iznutra? Vibrator sa kamerom zadovoljiće vašu radoznalost

Ako je u vama postojala još trunka (naivne) nade da ljudska vrsta ima još neku svrhu postojanja osim pravljenja selfija, ovo će je sahraniti: vibrator sa kamerom, tako da sad možete da "opalite" Selfi iznutra, da vidite orgazam u krupnom planu.

Svakom Gaga Camera Vibrator sad eksplicitnost amaterskih seksi videa podiže na sasvim novi nivo, pošto onome ko ga koristi omogućava da napravi fotografiju unutrašnjosti vagine u trenutku orgazma.

Fotke se mogu prebaciti na komp ili smartfon, a ovaj vibrator sinhronizuje se i sa FaceTime-om, pa je to jedinstvena prilika da budete "na vezi" sa nekim u trenutku orgazma, a da pri tome niste usred seksa. Pravog.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

Portparol kompanije "Lovehoney", koja prodaje ovaj uređaj kaže da njihov vibrator korisnicima omogućava da "u potpunosti upoznaju svoje telo, zahvaljujući jedinstvenim, izvanredno oštrim fotografijama koje ova kamera pravi".

"Zahvaljujući činjenici da je vibrator kompatibilan sa FaceTime-om, deljenje "pogleda" sa vašim ljubavnikom ne može biti jednostavnije, bilo da je on pored vas, bilo da ste razdvojeni hiljadama kilometara."

Ovaj vibrator košta oko 165 evra, i ljudi ga zaista kupuju. Verovali ili ne.

http://www.youtube.com/watch?v=wRV9yTumplY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track