POGLEDAJTE PIJANDURU, SRAMOTA: Direktor avio kompanije zaposlenima poslao sliku pijane koleginice
Foto: Daily Mail

Blam

POGLEDAJTE PIJANDURU, SRAMOTA: Direktor avio kompanije zaposlenima poslao sliku pijane koleginice

Ludi svet -
Na fotografiji žena leži onesvešćena u zgradi u kojoj joj kompanija pruža smeštaj, a navodno je snimljena nakon noćnog provoda s prijateljima u Dohi

Jedan od šefova Qatar Airwaysa odlučio je da posrami svoju zaposlenu poslavši celokupnom avionskom osoblju kompromitujuću fotografiju pijane stujardese kako leži na podu.

Pritom je u emailu izrazio svoje razočaranje zbog sramotnog prizora. Na fotografiji žena leži onesvešćena u zgradi u kojoj joj kompanija pruža smeštaj, a navodno je snimljena nakon noćnog provoda s prijateljima u Dohi.

Nije poznato ko je snimio fotografiju. Rosen Dimitrov, potpredsednik Qatar Airwaysa, u emailu je napisao: "Pogledajte fotografiju stjuardese nakon što se mrtva pijana vratila u svoj stan. Ostavili su je na ulazu u zgradu gde je zaspala. Bila je tamo sve dok je drugi članovi osoblja nisu pronašli i odneli do njenog stana."

"Posramljen sam i uznemiren zbog ovakvog ponašanja stalnog zaposlenog naše firme, odrasle osobe koja u kompaniiji radi već devet godina", piše Dimitrov u svom mejlu.

"Kako uopšte možemo da promenimo pravila ako se ne ponašamo kao zreli pojedinci. Jako sam razočaran", napisao je Dimitrov.

Alkohol je u Kataru, inače, zabranjen, ali toči se u retkim barovima za strance i elitnim hotelima. Ko nakon konzumacije alkohola sedne u auto i naleti na policiju, rizikuje progon iz zemlje. Pijanstvo na javnom mestu takođe se smatra prekršajem.

Stranci koji tamo žive mogu da kupuju alkohol, ali je procedura za to vrlo komplikovana. Zabranjeno je uvoziti alkohol prodavati ga ili nuditi muslimanima u Kataru.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Jutarnji, foto Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track