TRAŽIM ZGODNOG CIMERA: Oglasom razbesnela mnoge, a onda joj se javilo više od 1.000 frajera
Foto: Facebook

Obasipali je fotografijama

TRAŽIM ZGODNOG CIMERA: Oglasom razbesnela mnoge, a onda joj se javilo više od 1.000 frajera

Ludi svet -
Izgledaš prokleto dobro, šarmantan si i znaš za sobom spustiti dasku na wc-u? Tražim cimera sa kojim bi se uselila u stan posle leta. Ljubav nije obveza, napisala je Alisa Hanson na Fejsbuku

Tinejdžerka iz Švedske koja je na svom profilu na Fejsbuku oglasila da traži cimera "prokleto zgodnog" izazvala je bes na internetu, ali i otvorene ponude mnogih muškaraca.

Alisa Hanson (19) u oglasu je zahtevala da cimer mora biti šarmantan i da zna da spusti dasku na wc-u.

Neki su je ubrzo optužili da muškarce gleda kao objekat. Za nekoliko dana javilo joj se njih više od 1.000 koji su tvrdili da odgovaraju njenim zahtevima. Neki su joj čak poslali romantične pesme, a neki svoje polugole fotografije.

Oglas je u grupi za izdavanje stanova objavila u očajnoj potrazi za "onim što ne postoji, a to je idealan muškarac".

- Izgledaš prokleto dobro, šarmantan si i znaš za sobom spustiti dasku na wc-u? Tražim cimera sa kojim bi se uselila u stan posle leta. Ljubav nije obveza! - napisala je u oglasu.

- U mom svetu, ljubav je ono što čini dom. Ovim sam putem našla mnogo humorističnih i šarmantnih ljudi, ali malo mi je teško sa njima da odem na kafu jer sam trenutno u Španiji - navodi Hansonova.

Lepa plavuša, koja se nada da će se naći sa nekim od muškaraca koji su je kontaktirali, odbacila je sve optužbe dodajući kako se ljudi tu i tamo moraju malo zabaviti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track