POMAHNITALI LJUBOMORNI MUŽ: Zalepio ženi vaginu super lepkom jer je mislio da ga vara
Foto: Profimedia

Uništio joj život

POMAHNITALI LJUBOMORNI MUŽ: Zalepio ženi vaginu super lepkom jer je mislio da ga vara

Ludi svet -
Ova žena je obeležena ožiljcima za ceo život, ima užasne bolove i nikada neće moći da ima seksualne odnose

Ljubomorni muž koji je mislio da njegova žena ima aferu odlučio je da se osveti - stavljenjem super lepka na njenu vaginu.

On je postao opsednut idejom da njegova 40-godišnja supruga ima seksualni odnos sa njenim ujakom nakon što ju je jednog dana dovezao kući.

Zaključao je u spavaću sobu i naterao da se skine preteći da će joj odseći glavu mačetom koju je držao u ruci. Izbezumljena žena je ispričala:

- Pre ovog incidenta pokušao je da mi odseče ruku, tako da sam bila preplašena. Naredio mi je da legnem na krevet i raširim noge, zatim je izvadio super lepak iz džepa i stavio ga u moju vaginu, ispričala je uplakana žena i nastavila:

Ilustracija foto Profimedia
Ilustracija foto Profimedia

- Suze su mi tekle niz lice i molila sam ga da prestane, ali njega nije bilo briga. Ne znam nijednog čoveka koji voli svoju ženu da bi joj tako nešto uradio.

Žena je kasnije pokušala da ukloni lepak, ali je sada u ožiljcima za ceo život, neće više moći da ima seks i trpi užasne bolove. Dodala je da želi da vidi svog muža u zatvoru, ali se plaši da će se vratiti po nju.

- Želela sam da podnesem tužbu, ali on je pobegao i nije viđen još od incidenta. Uplašena sam i mislim da bi mogao da se vrati da mi odseče glavu u bilo koje vreme.

(Mirror.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track