(FOTO) Bilder patuljastog rasta pronašao ljubav sa transvestitom od 2 metra!
Foto: Profimedia

Ljubav ne poznaje granice

(FOTO) Bilder patuljastog rasta pronašao ljubav sa transvestitom od 2 metra!

Ludi svet -
Nikad se nisam zabavljala sa tako niskim muškarcem i bila sam mnogo radoznala. Drago mi je što sam mu pružila šansu, jer je on jedna neverovatna osoba, rekla je bilderova devojka Čajna

Kao jedini čovek na svetu koji može da podigne težinu 4 puta veću od svoje, Anton Kraft je najjači čovek na svetu.

Ovaj čovek niskog rasta koji živi na Floridi, a može da podigne preko 260 kilograma.

Što se tiče žena, nije ništa manje ambiciozan. Kraft (52) se zabavlja samo sa ženama koje su mnogo više od njega. Prethodnih 6 meseci on se zabavlja sa Čajnom Bel.

Belova (43) je rođena kao muškarac, ali nakon što je promenila pol, pristala je da izađe na sastanak sa Antonom. Priznaje da je imala problem kad ju je pitao da izađu, međutim, ubrzo se uverila u njegove veštine podizanja teškog tereta.

"Mislim da je to što Anton podiže tegove veoma seksi, jer mislim da je on seksi - kada držiš rekord u podizanju tegova, to znači mnogo", rekla je Bel.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Nikad se nisam zabavljala sa tako niskim muškarcem i bila sam mnogo radoznala. Drago mi je što sam mu pružila šansu, jer je on jedna neverovatna osoba", dodaje Čajna.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Ja sam različita i on je drugačiji, i iz naše perspektive, drugačije je sjajno", objašnjava.Međutim, podizanje velikog tereta nije dobro za njegovo zdravlje. Lekari se plaše da će možda dobiti srčani udar ako nastavi da podiže tolike težine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track