UZNEMIRUJUČI TEKST: 6 urbanih legendi koje su se zaista desile!
Foto: Jutjub

Obratite pažnju

UZNEMIRUJUČI TEKST: 6 urbanih legendi koje su se zaista desile!

Ludi svet -
Jezive stvari u koje se tvoj drugar zakleo da su se desile prijatelju prijatelja, stvari toliko lude da bi bile istinite, ali dovoljno zastrašujuće da ne možete da ih zaboravite

Čak i pre nego što je većina nas gledala film "Urbane legende", bili smo opsednuti tim pričama. Jezive stvari u koje se tvoj drugar zakleo da su se desile prijatelju prijatelja, stvari toliko lude da bi bile istinite, ali dovoljno zastrašujuće da ne možete da ih zaboravite.

Godinama kasnije, saznajemo da se gomila ovih jezivih urbanih legendi zapravo desila u stvarnom životu.

Upozorenje: Tekst sadrži uznemirujući sadržaj.

foto jutjub
foto jutjub

1. Uklanjanje bubrega

Scenario: Budite se pomalo šlogirani. Možda ipak nije trebalo da odete sa tim dečkom/devojkom sinoć...Oštar bol i iznenadna spoznaja da se smrzavate. Sedite u kadi sa ledom i dugačak svež ožiljak na vašem telu vam govori da je vaš bubreg uklonjen.

Film: Urbane Legende 2, Final Cut, Paradise Lost

Verzija u realnosti: Tri hirurga i sedam saučesnika uhapšeni su u Indiji, 1998. godine zbog rezanja ljudi i krađe njihovih organa. Obmanjivač je govorio žrtvama da su im potrebni medicinski testovi zbog mogućnosti zaposlenja i da je to rutinska stvar, ostavljajući ljude bez bubrega.Doživite i ovaj filmski trenutak:

http://www.youtube.com/watch?v=nLtHBaI2Gzs
foto jutjub
foto jutjub

2. Noć veštica koja je previše realna

Scenario: Super se zabavljate u noću veštica i impresionirani ste kako neki rekviziti deluju previše realno.

Film: Poltergajst, film koristi prave kosture za zloglasnu scenu, dakle PRAVE kosture.

Prava verzija: 2001. godine Kejleb Reb, radnik, umro je kad je stavio omču oko vrata kao deo sablasne atrakcije. Gosti i osoblje podjednako su mislili da je glumio sve dok nije umro.

3. Mozak pun crva

Set-ap: Vraćate se sa divnog odmora, sa nekog egzotičnog mesta, ali vas jako nervira dosadan svrab u glavi. Probijate se do područja, a velika količina crva počinje da ispada iz vaše glave.

Na filmu: The Mummy

Prava verzija: Rošel Haris (27), vratila se sa odmora snova iz Perua sa jakim bolom u glavi. Bol se pogoršavao sve dok nije otišla kod doktora koji je pronašao pravu noćnu moru ispod njene kože. Crvi su položili jaja u njeno uvo i pojeli su meso kako bi pobegli iz lobanje...Doživite i filmski momenat.

http://www.youtube.com/watch?v=GJP8XTzpOCw
foto jutjub
foto jutjub

4. Leš ispod kreveta

Set ap: Prijavljujete se u hotel, ali u sobi je neki čudan miris. Vlasnik vas uverava da je sve u redu, ali vas ipak nešto muči. Pogledate ispod kreveta i vidite telo prethodnog stanara kako se raspada i trune.

Na filmu: 4 sobe

Prava verzija: U julu 2003. godine čovek je posetio hotel "Kapri" u Kanzasu. nakon "njuškanja" po sobi i nakon što su njegove žalbe ignorisane, siroti čovek proveo je 3 dana pre nego što se pojavio čistačč koji je pogledao ispod dušeka i pronašao naduveni truli leš.

foto jutjub
foto jutjub

5. Probudite se u toku operacije

Set Ap: Data vam je anestezija za operaciju, ali nedovoljno. Budite se, svesni i u agoniji, ali ne možete da se pomerite dok vam hirurg seče telo.

Na filmu: Awake

Prava verzija: Dijana Par (48), doživela je pravu noćnu moru kada se probudila usred operacije i nije mogla da da čak ni signal očima jer su joj kapci bili čvrsto zatvoreni.Nije mogla da vrišti i mislila je da će umreti, što od šoka što od bola.Doživite momenat:

http://www.youtube.com/watch?v=u-2a83JWM3g

6. Neko vam je u kući

Set Ap: Čujete neko šuštanje i buku, a sami ste kod kuće. Prepisujete to paranoji. Možda su komšije, možda miševi, to se dešava. Možete da se zakunete da vi niste dovršili krekere sa stola, jednog dana istina je otkrivena: Još neko živi u vašoj kući.

Na filmu: Sleep Tight, zaista zastrašujući i relativno nepoznat triler, ako ga niste gledali, pogledajte.

Prava verzija: 2008. godine 58-godišnja žena beskućnica, otkrivena je da živi u čovekovom ormanu, više od godinu dana. Čovek je s vremena na vreme čuo buku, ali je postao sumnjičav kada je počela da nestaje hrana.Doživite to i na filmu:

http://www.youtube.com/watch?v=183bJqGzLnA

(Moviepilot.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track