(VIDEO) BLUD I NEMORAL: Ruske tinejdžerke na školskoj priredbi igrale šokantnije od striptizeta
Foto: Jutjub

Krivična prijava protiv plesa

(VIDEO) BLUD I NEMORAL: Ruske tinejdžerke na školskoj priredbi igrale šokantnije od striptizeta

Ludi svet -
Zvaničnici u gradu Orenburg, blizu granice sa Kazahstanom, sprovode dve odvojene krivične istrage zbog video snimka koji već ima preko 4 miliona pregleda za 2 dana

Tverking performans tinejdžerske plesne grupe izazbao je gnev u Rusiji i odmah posle predstave postao je viralni snimak, a samim tim zapao je za oko policiji.Zvaničnici u gradu Orenburg, blizu granice sa Kazahstanom, sprovode dve odvojene krivične istrage zbog video snimka koji već ima preko 4 miliona pregleda za 2 dana. Lokalna pokrajinska vlada naredila je plesnom studiju da devojke budu zatvorene dok se istraga ne završi.

Predstava počinje sa čovekom obučenim u medveda koji je u potrazi za medom.

Odjednom, muzika iz klasičnog crtanog filma pravi mesta za izgradnju bezobraznog plesa tinejdžerki koje su obučene kao pčele.

Tverkujuće pčelice.

U roku od nekoliko sati, ruski inspektori bili su na ovom slučaju.

Zvaničnici iz istražnog komiteta Rusije u izjavi za agenciju Interfaks rekli su da istražuju slučaj po optužbama za nemar i "perverzna dela" protiv plesnog studija. U skorije vreme u Rusiji podiglo se mnogo optužbi protiv osoba osumnjičenih za obavljanje seksualne radnje sa maloletnicima i mogu da snose zatvorsku kaznu i do 10 godina zatvora, u zavisnosti od uzrasta žrtve. Ruska starost za seksualnu saglasnost je 16 godina.

Više od 22.000 ljudi komentarisalo je negativno ovaj video i bili su vrlo uznemireni načinom na koji su devojčice igrale.

Viktorija Jakovenko, direktorka ovog plesnog studija za ruske medije je izjavila da je imala dozvolu roditelja da devojčice nastupe i dodala da ne zna ko je postavio ovaj video na internet, ali veruje da su to učinili njeni konkurenti i neprijatelji kao organizovana kampanja koja se vodi protiv nje.

Jakovenka je rekla i da je iznenađena da je ovaj video toliko podigao prašinu:"Samo idite na internet, naći ćete mnogo gore i eksplicitnije plesove, verujte mi", rekla je Viktorija.

http://www.youtube.com/watch?v=IQbDmCKGtuU

(BuzzFeed)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track